גיא אסולין קיווה להיות היום במקום אחר בקריירה שלו. מי שנחשב לילד פלא ושיחק במחלקת הנוער של ברצלונה בתקופת פפ גווארדיולה, לא הצליח למנף את הכישרון הגדול שלו ועבר במהלך השנים בלא מעט קבוצות במטרה לנסות לפרוץ, לא בהצלחה גדולה. כעת כשהוא בן 32, יכול להיות שהוא קיבל את הבמה להציג את מה שיש לו ברגליים ולקבל את ההכרה לה חיכה כל השנים.
היום (שישי) פורסם בספרד כי אסולין יצטרף ל"ליגת המלכים" של ג'רארד פיקה. הוא חתם בשורות קבוצתו של ג'רארד רומרו העיתונאי Jijantes FC כשחקן 13, שחקן חיזוק לשחקנים שנבחרו בדראפט וינסה לסייע לחבריו להשיג את תואר האליפות.
"ליגת המלכים" נפתחה בחודש ינואר ע"י בלם העבר שפרש בתחילת השנה מכדורגל מקצועני ויצאה לדרך בברצלונה בהשתתפות 12 קבוצות, שלכמה מהן יש נשיאים מפורסמים: איקר קסיאס בקבוצת 1K, סרחיו "קון" אגוארו בקבוצת Kunisports. השותף של פיקה ב"קינגס ליג" ובמיזמים נוספים אחראים הוא אושיית הרשת איבאי יאנוס, שיש לו 8 מיליוני עוקבים באינסטגרם ומיליונים נוספים בערוץ הטוויץ' – שבו משודרים משחקי הליגה החדשה בשידור ישיר.
כמו כן, כל המשחקים משודרים בערוץ הטוויץ' של הליגה, כל הקבוצות משדרות את המשחקים שלהן בערוצים ייעודיים, ועל פי המארגנים כ-800 אלף איש צפו במחזור הפתיחה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

