אחרי 16 שנים, הר הגעש התפרץ. מילאן העפילה אתמול (שלישי) לחצי גמר ליגת האלופות לאחר 1:1 מול נאפולי בחוץ (1:2 בסיכום שני המשחקים) והיא ממשיכה במסע המדהים שלה באירופה, דווקא בעונה פחות מוצלחת מבחינתה בליגה.
כזכור, הפעם האחרונה של מילאן ב-4 הגדולות של אירופה הייתה אי שם ב-2007, ואי אפשר שלא לחשוב על מה שקרה אז, כאשר גם הניפה את הגביע עם האוזניים הגדולות אחרי ניצחון 1:2 בגמר על ליברפול.
Milan have advanced to the Champions League Semi-Finals for the first time since 2007 🔴⚫
— Italian Football TV (@IFTVofficial) April 18, 2023
That same year, Milan won the Champions League 🏆 pic.twitter.com/bKwFpED9J1
אחד מכוכבי המשחק אתמול, היה אוליבייה ז'ירו, שהספיק להחמיץ פנדל ואז להחזיר עם שער היתרון של מילאן, אחרי בישול בלתי נשכח של רפאל לאאו.
בסיום המשחק אמר ז'ירו: "הייתי מתוסכל מהפנדל, זה לא קרה לי הרבה זמן. השער שהגיע אחר כך היה מיוחד עבורי. עכשיו? אפשר לחלום על אינטר, למרות שאסור עדיין למחוק את בנפיקה. דרבי בחצי הגמר יהיה נהדר".

