ארסנל נעצרה ע"י ליברפול, הפער מסיטי 6 נקודות

התותחנים כבר היו בטוחים שהם בדרך לניצחון באנפילד, אבל שער של פירמינו בדקה ה-87 החזיר אותם לקרקע • עוד קודם: מרטינלי כבש (8) ובישל לז'סוס (27) מול ההגנה האיומה של המייטי רדס • מוחמד סלאח צימק (42) אבל החמיץ פנדל בדקה ה-54

משחק לוהט באנפילד, צילום: גטי אימג'ס

ארסנל הגיעה הערב (ראשון) לאנפילד בידיעה שהיא יכולה להגדיר את הפער ממנצ'סטר סיטי ל-8 נקודות, אבל במקביל סחבה את העובדה שלא ניצחון באצטדיון משנת 2010. עד לדקה ה-87 הכל הלך לפי התוכניות, אבל אז הגיעה הגבהה של אלכסנדר-ארנולד שנחתה על ראשו של פירמינו ששלח את הכדור לרשת והימם את התותחנים.

פתיחת המשחק הלכה חלק לאורחת, שכבר בדקה השמינית עלתה ליתרון אחרי שסאקה מסר לאודגור וחיכה למסירה חוזרת, אבל הכדור פגע בוואן דייק ומרטינלי דחק פנימה את הראשון. כעבור 20 דקות ג'אקה שלח נהדר את מרטינלי באגף השמאלי, הברזילאי העביר לימין והניח כדור על ראשו של בן ארצו ז'סוס, שהופתע עד כמה הוא חופשי ונגח מחמישה מטרים אל הרשת של אליסון. 0:2 קל.

סמוך להפסקה העניינים התחממו אחרי שג'אקה ואלכסנדר-ארנולד החליפו דחיפות והתעמתו, שחקנים אחרים הגיעו כדי להפריד. השופט טירני סיים את העניין עם צהוב לכל אחד מהצדדים. כעבור 2 דקות מוחמד סאלח, באחד המשחקים החלשים שלו העונה, החזיר את ליברפול לעניינים עם כיבוש שנתן תקווה למייטי רדס. למצרי היתה הזדמנות להשוות את התוצאה בדקה ה-54, אבל שלח את הכדור החוצה. ואז הגיעה הדקה ה-87.

המהומה שהעירה את ליברפול, צילום: רויטרס
מרטינלי וז'סוס חוגגים, צילום: אי.פי.איי
סאלח עם עוד פנדל מוחמץ, צילום: אי.פי.איי
פירמינו. גיבור הערב, צילום: רויטרס
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

במשחק נוסף: לידס יונייטד - קריסטל פאלאס 5:1

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר