כריסטיאנו רונאלדו ממשיך לשבור שיאים במדי נבחרת פורטוגל, אבל באופק הלא רחוק, גם ליאו מסי יכול לראות את שיא הכיבושים בקריירת הנבחרות מתקרב אליו בצעדים קטנים ומדודים.
נבחרת ארגנטינה חגגה הלילה (בין שלישי לרביעי) עם 0:7 על קורסאו במשחק ידידות, כשהפרעוש הבקיע שלושער נהדר ועלה למאזן 102 שערים במדים הלאומיים - 20 פחות מהשיא הנוכחי של הפורטוגלי בנבחרתו. וכולם כבר יודעים שגם פער כזה הוא לא בלתי אפשרי לסגירה.
מסי חגג את השלושער עוד לפני ההפסקה, והשלים אותו תוך 17 דקות בלבד (20, 33, 37). את הקרנבל השלימו ניקולס גונזלס (27), אנזו פרננדס (35), אנחל די מריה (78 פנדל) וגונזאלו מונטיאל (87).
מי שעוד שותפו במשחק הזה, רק בצד המפסיד, היו שחקנה של הפועל תל אביב, גוטפריד רומראטו שעלה מהספסל בדקה ה-84, ואקס מכבי תל אביב, ברנדלי קובאס, שפתח בהרכב ושיחק 73 דקות.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
