"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"זה היה מסע מדהים": מסוט אוזיל הודיע על פרישה מכדורגל בגיל 34
הקשר, שהתיר בחודש שעבר את חוזהו באיסטנבול בשאקשהיר, תולה את הנעליים: "התברר לי יותר ויותר שהגיע הזמן לרדת מהבמה" • זכה במונדיאל 2014 עם נבחרת גרמניה, באליפות עם ריאל מדריד ובארבעה גביעי אנגליה עם ארסנל
מסוט אוזיל. פורש בגיל 34 | צילום: מתוך טוויטר

"זה היה מסע מדהים": מסוט אוזיל הודיע על פרישה מכדורגל בגיל 34

הקשר, שהתיר בחודש שעבר את חוזהו באיסטנבול בשאקשהיר, תולה את הנעליים: "התברר לי יותר ויותר שהגיע הזמן לרדת מהבמה" • זכה במונדיאל 2014 עם נבחרת גרמניה, באליפות עם ריאל מדריד ובארבעה גביעי אנגליה עם ארסנל

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

קריירה גדולה הגיעה לסיומה.מסוט אוזיל הודיע היום (רביעי) באופן רשמי על פרישה ממשחק פעיל, בגיל 34.

הקשר הגרמני, שהתיר בחודש שעבר את חוזהו באיסטנבול בשקאקשהיר הטורקית, כתב בחשבונותיו ברשתות: "שלום לכולם, לאחר שיקול דעת, אני מודיע על פרישה מידית מכדורגל מקצועני. הייתה לי הזכות להיות שחקן כדורגל מקצועני כמעט 17 שנים ואני מרגיש אסיר תודה על ההזדמנות.

"בשבועות ובחודשים האחרונים, לאחר שגם סבלתי מכמה פציעות, התברר לי יותר ויותר שהגיע הזמן לרדת מהבמה הגדולה של הכדורגל. זה היה מסע מדהים מלא ברגעים ורגשות בלתי נשכחים.

"תודה מיוחדת מגיעה בני משפחתי ולחברים הקרובים ביותר שלי. הם היו חלק מהמסע שלי מהיום הראשון והעניקו לי כל כך הרבה אהבה ותמיכה, בזמנים הטובים והרעים. תודה לכל המעריצים שלי אשר הראו לי כל כך הרבה אהבה לא משנה הנסיבות ולא משנה איזה מועדון ייצגתי".

אוזיל זכור כאחד הקשרים הטובים ביותר בעולם בעשור הקודם. הוא זכה יחד עם נבחרת גרמניה במונדיאל 2014 בברזיל, וזכור בקדנציות שלו בריאל מדריד, איתה זכה באליפות, בגביע המלך ובסופר-קאפ הספרדי ובארסנל, איתה זכה בארבעה גביעי אנגליה ובתואר מגן הקהילה.

את קריירת הבוגרים שלו החל בשאלקה 04, ממנה עבר לורדר ברמן ואז לריאל. לאחר מכן עבר לארסנל ומשם המשיך לקדנציות בטורקיה במדי פנרבחצ'ה וכאמור באיסטנבול בשאקשהיר, קבוצתו האחרונה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...