החזרה מתקרבת? העיתונאי הספרדי ג'רארד רומרו דיווח היום (שלישי) כי ליאו מסי שוחח עם מאמן ברצלונה צ'אבי לפני המונדיאל, שהסתיים כזכור בזכייה של נבחרת ארגנטינה בגביע העולמי אחרי גמר בלתי נשכח מול צרפת, והשניים סיכמו לדבר על חזרתו של הפרעוש למדים הסגולים-כחולים.
לפי העיתונאי, מסי כבר אמר לסובביו שהוא לא נשאר בפריז. הוא מאמין שהמשפחה שלו לא התאקלמה בעיר, ורוצה לחזור לברצלונה, שמרגישה לה כמו בית. כידוע, הארגנטינאי צריך להחליט בקרוב על הארכת חוזהו בפ.ס.ז', כשבארסה כמובן היא האופציה הטבעית לחזרה, אם יעזוב את אלופת צרפת.
🚨🚨| JUST IN: Leo Messi does not intend to renew his contract with PSG & wants to return to FC Barcelona. However, there are a lot of conditions to making it happen.@gerardromero [🎖️] @ActualiteBarca pic.twitter.com/dehwsut0Af
— Managing Barça (@ManagingBarca) March 21, 2023
אבל בין הרצון לבין חזרה בפועל, יש לא מעט מוקשים. ב'מונדו דפורטיבו' נכתב כי לפי התוכנית של המועדון, ההצעה תכלול חוזה נמוך משמעותית מהחוזה הקודם שלו, תמורת אחוזים מההכנסות שיגיעו לברצלונה בזכות שימוש בשמו, כאשר מדובר בין היתר בהכנסות ממכירת כרטיסים, זכויות שידור, חסויות וכדומה.
בכלל, דומה שתשלום השכר של מסי לא יהיה הבעיה של ברצלונה, שתקבל גם מימון מגורמים חיצוניים. הבעיה היא בעיקר חוקי הפיירפליי של 'לה ליגה', כאשר לפני מספר חודשים נכתב ב'מארקה' כי "חזרה של מסי לברצלונה אינה ניתנת להגשמה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
