"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
איטליה לברזיל: "תסגירו את רוביניו, הוא נידון ל-9 שנות מאסר"
בארץ המגף פנו למולדתו של שחקן העבר שנמצא אשם באונס קבוצתי וביקשו להסגירו • ברזיל שלא מסגירה את אזרחיה למדינות אחרות, צפויה לסרב
רוביניו בתקופתו במילאן | צילום: רויטרס

איטליה לברזיל: "תסגירו את רוביניו, הוא נידון ל-9 שנות מאסר"

בארץ המגף פנו למולדתו של שחקן העבר שנמצא אשם באונס קבוצתי וביקשו להסגירו • ברזיל שלא מסגירה את אזרחיה למדינות אחרות, צפויה לסרב

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

דרמה גדולה. איטליה פנתה באופן רשמי לברזיל וביקשה שחלוץ מילאן וברזיל לשעבר – רוביניו – שנמצא אשם באונס בזמן ששיחק בארץ המגף, ירצה עונש מאסר של תשע שנים בשטחה, כך דיווחו כלי תקשורת מקומיים, תוך ציטוט מהצהרה של משרד החוץ של ברזיל.

רוביניו, או בשמו המלא רובסון דה סוזה, מתגורר בברזיל ולאורך כל השנים האחרונות הכחיש את הטענות נגדו, מה שלא מנע את האשמתו באונס. מוקדם יותר השבוע, משרד המשפטים של איטליה הוציא צו מעצר בינלאומי נגד שחקן העבר שכיכב גם בריאל מדריד, לאחר שבית המשפט העליון במדינה אישר את הרשעתו. ברזיל שלא מסגירה את אזרחיה, צפויה לסרב.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בית משפט במילאנו מצא ב-2017 את רוביניו ועוד חמישה ברזילאים נוספים אשמים באונס קבוצתי של אישה לאחר שסיפקו לה כמות אלכוהול גדולה. ההרשעה אושרה על ידי בית משפט לערעורים בשנת 2020 ואושרה על ידי בית המשפט העליון של איטליה כאמור בחודש שעבר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...