ניימאר. חוטף שוב | צילום: רויטרס

ניימאר שוב חוטף בפריז: "מסיבות של 48 שעות, הוא אדם חסר כבוד"

ב"לאקיפ" שוחחו עם השכנים של הכוכב הברזילאי של פ.ס.ז' בעקבות מסיבת יום ההולדת המדוברת שלו: "אני גר ממול והחלונות שלי רעדו" • אחרים דווקא מגנים עליו: "זה קורה פעם בחודש לכל היותר ומפריע לעיתים רחוקות"

ניימאר שוב על המוקד. ב"לאקיפ" הצרפתי פרסמו כתבה שנותנת במה לשכניו של הכוכב הברזילאי, שמספרים על הרעש שנובע מביתו בעקבות המסיבות שהוא מארגן.

המסיבה האחרונה של הכוכב הברזילאי הייתה ליום הולדתו, ב-5 בפברואר, ונמשכה מ-15:00 ועד חצות. חגיגה שהפכה את המקום שבו גר ניימאר למסיבת מוזיקה ברזילאית וגרמה לראש שכונת בוג'יבל לוק וואטל, להתפוצץ: "הוא אדם חסר כבוד". אחד השכנים סיפר: "אני גר ממול והחלונות שלי רעדו".

חלק מהתושבים מסכימים עם ראש העיר, על פי עדויות שנאספו על ידי ה"לאקיפ": "אין לו כבוד. חלק מהמסיבות האלה נמשכו 48 שעות", אומר פנסיונר מהאזור.

אחרים, לעומת זאת, מראים מצב רוח שונה ומבינים את העובדה שאדם צעיר רוצה ליהנות מפעם לפעם: "אנחנו שומעים צרחות של בנות, שאגות מנועים, אבל זה מקובל. זה קורה פעם בחודש לכל היותר ומפריע לעיתים רחוקות", אומרת שכנה. 

"אנשים מתלוננים, אבל הוא שם שלוש פעמים בשנה. בגיל שלו זה נורמלי שהוא נהנה, ובכסף שיש לו זה לא מפתיע אותי שהמסיבות שלו כל כך גדול. מכיוון שקוראים לו ניימאר, כולם מדברים עליו", מספר שכן אחר.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ראש עיריית השכונה בה הוא מתגורר, וואטל הולך רחוק יותר ומשווה אותו לרונאלדיניו: "כשרונאלדיניו גר כאן, הוא היה בא לראות את הצעירים משחקים בסופי שבוע. זה היה מטורף עבורם. חמש שנים לא ראינו את ניימאר פעם אחת, הוא רוח רפאים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...