נטע לביא הוצג בגמבה אוסקה: "ברוך הבא ליפן"
אחרי שעזב את מכבי חיפה, הקשר הישראלי חתם רשמית ואמור להרוויח כמיליון יורו לעונה בקבוצה של דני פויאטוס, שסיימה אשתקד במקום ה-15 בטבלה
Your browser doesn’t support HTML5 audio
נטע לביא הוצג הלילה (בין חמישי לשישי) רשמית בגמבה אוסקה היפנית, שם הוא אמור להרוויח כמיליון יורו לעונה,לאחר שעזב את קבוצת נעוריו מכבי חיפה. "ברוך הבא ליפן!", נכתב באתר הרשמי של הקבוצה.
לביא הגשים חלום כשעבר לשחק בחו"ל, אחרי שמעברו לצסק"א מוסקבה ירד מהפרק בעבר, ולאחר שבמכבי חיפה הבטיחו לקפטן כי אם תגיע הצעה גבוהה נוספת, הם לא יעמדו בדרכו. לביא ערך סיור במתקני המועדון ובמגרש האימונים ביחד עם סוכניו, והצטלם על המגרש וחדר ההלבשה.
מאמן קבוצתו החדשה הוא דני פויאטוס, שמכיר את הישראלי מהתקופה בה שימש כעוזר מאמן במכבי תל אביב. האימונים של הקבוצה היפנית לקראת העונה החדשה כבר החלו, אך לבקשת הירוקים השחקן הצטרף אליהם רק כעת. את העונה שעברה סיימה הקבוצה במקום ה-15 ביפן, מרחק נקודה בלבד מהקו האדום.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
