דני אלבס. ממשיך להסתבך | צילום: AFP

מסתבך: דני אלבס נעצר ללא תנאים מגבילים בחשד לתקיפה מינית

הכדורגלן הברזילאי שכיכב במדי ברצלונה, הובא למעצר ויעמוד בפני שופט בספרד • הואשם על ידי צעירה כי תקף אותה מינית במועדון לילה בספרד: "היא התחילה לבכות וטענה שנאנסה"

שחקנה של ברצלונה לשעבר, וכיום שחקן פומאס המקסיקנית, דני אלבס, הואשם על ידי צעירה כי תקף אותה מינית במועדון לילה בברצלונה ב-30 בדצמבר האחרון.

בעדותה אמרה, כי אלבס רקד עם כמה מחבריו, לידה, ובשלב מסוים משך אותה בכוח לחדר השרותים, שם לכאורה פגע בה. על פי עדויות של אחרים, השניים שהו בשרותים מספר שניות בלבד, לפני שיצאו בחזרה לרחבת הריקודים: "אחרי שדני אלבס וחבריו עזבו, היא התחילה לבכות וטענה שנאנסה".

היום (שישי) הברזילאי נעצר על ידי משטרת ספרד ללא תנאים מגבילים, ויובא לפני שופט שיקבע את עתידו. על פי הדיווחים, ניידת של המשטרה המקומית אספה את הכדורגלן והובילה אותו למעצר. כזכור, אלבס הכחיש את המעשים ואף טען כי הוא לא מכיר את האישה. 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...