"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שיקחו איתם את רונאלדו: ברצלונה הביסה את ריאל מדריד 1:3 וזכתה בסופר-קאפ

הקטאלונים חגגו על הבלאנקוס בערב הסעודית וזכו בתואר • גאבי (33), לבנדובסקי (45) ופדרי (69) כבשו ולא השאירו ספק מי כרגע קבוצה טובה יותר • בנזמה צימק בתוספת הזמן • אולי הכוכב הפורטוגולי היה עוזר ביום שכזה

,עודכן
0השמעה
ברצלונה זוכת הסופר-קאפ, צילום: Getty

ברצלונה ניצחה הערב (ראשון) את ריאל מדריד 0:3 וזכתה בסופר-קאפ הספרדי.

ברצלונה זכתה בסופר-קאפ הספרדי לאחר שניצחה את ריאל מדריד 1:3 בזכות שערים של גבי, לבנדובסקי ופדרי. בארסה הייתה עדיפה בהרבה, והיו לה הזדמנויות להגדיל את היתרון שלה על לוח התוצאות כאשר רק קורטואה מנע ניצחון גדול יותר.

ויניסיוס מול בוסקטס,צילום: AP

חניכיו של צ'אבי השתלטו על המשחק מתחילת ההתמודדות, עוד לפני שהובקעו השערים לבנדובסקי זעזע את העמוד. בהמשך, גאבי כבש לאחר טעות של קמאבינגה. לבנדובסקי להכפיל את היתרון , עם מסירה של גאבי. 20 דקות לסיום, פדרי כבש את השלישי, שוב ממסירה של גאבי הנהדר שנבחר לאיש המשחק.

צ'אבי, שזוכה בתואר הראשון שלו כמאמן בארסה, הוא פתח עם ארבעה שחקני שדה, כאשר בוסקטס חוזר לאחד עשר, יחד עם דה יונג. ריאל מדריד לא הצליחה לשחק את הכדורגל שלה ועשתה טעויות חמורות מאוד בהגנה שעלו לה בשערים. בנזמה צימק בתוך תוספת הזמן בשער שלא נתן לבלאנקוס כלום.

הצגה של בארסה,צילום: Getty
ברצלונה חוגגת,צילום: רויטרס
גאבי חוגג,צילום: Getty

מאכזבת: רק 1:1 לאתלטיקו מדריד מול אלמריה

אתלטיקו מדריד סיימה היום (ראשון) בתיקו 1:1 עם אלמריה במשחק במסגרת הליגה הספרדית בכדורגל.

אתלטיקו שוב מועדת.אחרי שהפסידה לברצלונה בשבוע שעבר, היא מסיימת בשוויון 1:1 עם אלמריה במשחק בו עלתה ליתרון עם גול של אנחל קוריאה (28), אבל אל-בילאל טורה (37) השווה לפני ההפסקה עם שער נהדר.

השחקנים של סימאונה שיחקו בדקות האחרונות עם 10 שחקנים בעקבות הרחקה של רגלון. שוער אלמריה, פרננדו מרטינס מנע שער נוסף של אתלטיקו עם הצלות מרשימות.

אל-בילאל טורה. קבע שוויון,צילום: EPA
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר