"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סופר קופה ספרדי: ריאל מדריד גברה על ולנסיה בפנדלים ועלתה לגמר

קארים בנזמה (39) העלה את הבלאנקוס ליתרון, סמואל לינו (46) השווה אבל העטלפים לא עמדו בלחץ בדו הקרב מהנקודה הלבנה

,עודכן
0השמעה
שחקני ריאל חוגגים, הערב בריאד, צילום: AFP

המשחק הראשון בחצי גמר הסופר קופה הספרדי שוחק הערב (רביעי) בסעודיה במפגש מסקרן בין ריאל מדריד לוולנסיה.

הבלאנקוס הגיעו לנסיכות עם רצון לשמור על התואר בו זכו בעונה שעברה ולחזור למסלול הניצחונות, לאחר שהפסידו 2:1 לוויאריאל בשבת האחרונה. מנגד, העטלפים באו עם תקוות להדהים את אלופת אירופה במטרה להתקדם שלב אולי לעבר תואר ראשון מאז 2019, אז זכו בגביע המלך.

בדקה ה-39 ריאל עלתה ליתרון. קארים בנזמה הוכשל ברחבה ע"י אראיי קומר ובעט את הפנדל שטוח לפינה הימנית של גיורגי מאמארדשווילי. בדקה ה-46 בפתיחת המחצית השנייה, ולנסיה השוותה ל-1:1. טוני לאטו הגביה מאגף ימין וסמואל לינו שבא מאחור, בעט מהאוויר לרשת של קורטואה. עד לסיום 90 הדקות אף אחד מהקבוצות לא הצליחה למצוא את הרשת וגם ב-30 הדקות הנוספות בהארכה, אף אחת לא מצאה את הרשת של יריבתה.

בנזמה חוגג את שער היתרון של ריאל. חגג גם בסיום הערב,צילום: AFP

בדו קרב מהנקודה כל ארבעת הבועטים של ריאל – בנזמה, קרוס, מודריץ' ואסנסיו דייקו כאשר שחקני ולנסיה – קומר וחוסה גאיה החטיאו וסימנו את עלייתה של ריאל לגמר שייערך ביום ראשון. היריבה שלה בגמר תיקבע מחר במשחק השני של חצי הגמר בין בטיס לברצלונה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
לינו חוגג את השוויון של ולנסיה,צילום: AFP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר