"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
עיר היסטורית
ברלין הייתה אחראית אמש (ש') על עוד היסטוריה כשברצלונה הוכתרה כקבוצה של העשור עם זכייה רביעית בצ'אמפיונס • גם בופון, שוערה האגדי של יובנטוס לא הצליח לעצור את הקאטלונים • כל עוד ליאו מסי לובש את מדי ברצלונה, ההיסטוריה הזו צפויה להימשך
צילום: GettyImages // ליאו מסי. מניף את גביע הצ'אמפיונס הרביעי שלו

עיר היסטורית

ברלין הייתה אחראית אמש (ש') על עוד היסטוריה כשברצלונה הוכתרה כקבוצה של העשור עם זכייה רביעית בצ'אמפיונס • גם בופון, שוערה האגדי של יובנטוס לא הצליח לעצור את הקאטלונים • כל עוד ליאו מסי לובש את מדי ברצלונה, ההיסטוריה הזו צפויה להימשך

סאל אמרגי
, עודכן

לקראתמשחק הגמר(אמש), שוערה של יובנטוס, ג'יאנלואיג'י בופון חשף ״בעיה״ רצינית במשפחתו. אחד מבניו אוהד את לאו מסי והשני את ניימאר.למרות זאת, אתמול (ש'), השוער העצים את אגדתו כשמנע כמה משעריהם של כוכבי בארסה, אך לא חשב אפילו בסיוטיו הגדולים ביותר, שכבר בדקה ה-4 איבן ראקיטיץ׳ יכריע אותו ויוביל את ברצלונה לזכייה בצ׳מפיונס הרביעי בתשע שנים.

כמה משחקניה של בארסה דיברו ביניהם על כך שהמשחק יגמר בתוצאה 1:3. הגמר הוכיח שאפשר למנוע ממסי להבקיע , אך קשה מאוד לנטרל באותו משחק את ה״טרידנטה״ הכי גדול, שמסיים את העונה עם 122 שערים.

ברלין, עיר מלאת היסטוריה, הייתה אחראית על עוד היסטוריה כשהכתירה אמש את בארסה כ"קבוצה של העשור". קבוצה שהשיגה באופן חסר תקדים שני ״טריפלטה״. אין זה מקרה ש״עשור הזהב״ שלה החל עם הבכורה של ילד נמוך בן 18 בשם מסי. מאז הארגנטינאי שיחק ב-24 גמרים והפסיד רק בשלושה. אתמול זכה בצ׳מפיונס הרביעי שלו ובכדור הזהב החמישי. ועדיין יש את קופה-אמריקה לפנינו.

בופון (משמאל). לא הצליח לעצור את המכונה מברצלונה אמש (ש') // צילום: אי.פי.איי

לצ׳אבי אין כל כדור זהב בארון אך הוא תרם רבות ל-24 התארים במוזיאון של בארסה. אין איש מתאים יותר מצ׳אבי,ששיחק עם הקבוצה 767 משחקים ב-17 שנותיו בבוגרים, כדי להניף את הגביע אירופה החמישי של המועדון.

צ׳אבי הולך כפי שהלכו פויול וואלדס. גווארדיולה הלך כגיבור, טיטו נפטר והפך לסמל ו״טאטא״ עזב אחרי שנה. לואיס אנריקה ישאר ואינייסטה יהיה הקפטן. אך זה לא משנה. תקופת הזהב תימשך במידה שהקטן ימשיך עם הרעב.

אדם סילבר ל"ישראל היום": "האן.בי.אי דומה היום לאירופה"

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...