"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

זידאן ימשיך לחכות: דידייה דשאן יישאר מאמן נבחרת צרפת עד 2026

המאמן שהוביל את הטריקולור לזכייה במונדיאל ב-2018 ולגמר בקטאר קיבל את מבוקשו עם חוזה שיימשך עד גביע העולם בארה"ב, מקסיקו וקנדה

,עודכן
0השמעה
דשאן מחויך. ימשיך בפרויקט של חייו, צילום: AP

הבעת אמון. דידייה דשאן האריך באופן רשמי את חוזהו כמאמן נבחרת צרפת עד לגביע העולם 2026 וישלים 14 שנים בתפקיד. דשאן, לו נגמר החוזה בשבוע שעבר, נפגש עם נשיא ההתאחדות נואל לה גר והשניים סיכמו כי דשאן יקבל את מבוקשו – חוזה עד למונדיאל הבא שיתקיים בארה"ב, מקסיקו וקנדה, כלומר מעבר למה שהובטח לה תחילה.

דשאן נחשב ללא ספק למאמן הגדול ביותר בהיסטוריה של הטריקולור בכל הזמנים. מאז שהחליף את לורן בלאן ב-2012, הוא ניהל 139 וניצח 89 מתוכם. בזמן כהונתו עד כה, הוא הוביל את חניכיו לזכייה במונדיאל ברוסיה ב-2018, לגמר המונדיאל בקטאר, בו הפסיד לפני כשלושה שבועות וכעת יקווה להמשיך בהצלחה גם במונדיאל נוסף ועוד לפני כן ביורו 2024, שייערך בגרמניה.

𝗗𝗶𝗱𝗶𝗲𝗿 𝗗𝗲𝘀𝗰𝗵𝗮𝗺𝗽𝘀 has extended his contract as head coach of the France national team until June 𝟮𝟬𝟮𝟲 ✍️#FiersdetreBleuspic.twitter.com/PRwGPanSWp

— French Team ⭐⭐ (@FrenchTeam)January 7, 2023
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

מי שצפוי להתאכזב מהחדשות הללו הוא חברו לשעבר של דשאן בנבחרת צרפת – זינדין זידאן – שלפי הדיווחים בשנים האחרונות מחכה בשקיקה כדי לקבל את התפקיד, אך כעת יצטרך להמתין לפחות עוד 3.5 שנים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר