"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"לאו תירגע": המראיין חושף – מה הוציא את מסי מדעתו?
העיתונאי גסטון אדול, מסביר מה קרה מאחורי הקלעים בראיון המפורסם: "הכעס של מסי על ההולנדים היה בגלל ההתנהגות שלהם בפנדלים. וחהורסט בא לבקש ממנו את החולצה במנהרה, הפרעוש קילל אותו והוא בכלל לא הבין"
לאו מסי. התעצבן | צילום: AP

"לאו תירגע": המראיין חושף – מה הוציא את מסי מדעתו?

העיתונאי גסטון אדול, מסביר מה קרה מאחורי הקלעים בראיון המפורסם: "הכעס של מסי על ההולנדים היה בגלל ההתנהגות שלהם בפנדלים. וחהורסט בא לבקש ממנו את החולצה במנהרה, הפרעוש קילל אותו והוא בכלל לא הבין"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מעבר להיותו אחד משחקני הכדורגל הגדולים בהיסטוריה, לאו מסי נודע לאורך השנים כדמות רגועה וממלכתית.

אך נדמה שבמונדיאל בקטאר משהו אצל פרעוש השתנה מעט, וקיבל לכך ביטוי כאשר בראיון שלו לאחר הניצחון על הולנד, השחקן צולם כאשר הוא מקלל את ואוט וחהורסט שחקן נבחרת הולנד, והמראיין מסנן לעברו: "מסי תירגע", בקטע שהפך לוויראלי במיוחד.

היום, המראיין שביצע את הראיון עם השחקן הארגנטינאי, שופך עוד אור על מה שקרה מאחורי הקלעים. לדברי העיתונאי גסטון אדול: "כבר במנהרה ליד חדרי ההלבשה היו צעקות ועימותים, ולא רק עם מסי. גם ואן דייק ואוטמנדי התעמתו, זה היה נראה כמו דרבי עצבני בדרום אמריקה אבל הפעם היתה לזה חשיבות אחרת, כי אלה שחקני צמרת. הכעס של מסי על ההולנדים היה בגלל ההתנהגות שלהם בפנדלים".

הוא ממשיך לספר על חום המזג של הפרעוש: "אחרי שמסי הלך לוואן חאל ונתן לו מבט חם, הוא ירד לחדר ההלבשה ואז וחהורסט חיכה לו במנהרה. הוא ניגש למסי וביקש ממנו את החולצה שלו, ומסי ממש התחיל להתחמם. ההולנדי בכלל לא הבין מה אומרים לו, הוא עמד שם ומסי קילל. הוא קילל עוד יותר לפני הריאיון, ורק אחר כך קצת נרגע".

וחהורסט עצמו כבר הגיב לאירוע ואמר: "לא רציתי לריב איתו. אני מכבד אותו מאוד על הקריירה שלו ועל הדברים שהוא עשה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
וחהורסט וואן חאל. הרגיזו את הכוכב, צילום: AFP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...