"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
צפו: השוער הותקף על ידי מוט הקרן, הדרבי הטורקי פוצץ
בלאגן בליגת המשנה • אחרי שאוהדי האורחת הדליקו אבוקות והשליכו אותם ליציעי היריבה – המשחק פוצץ בעקבות תקרית אלימה • לתיעוד המלא
האלימות ממשיכה גם במגרשים בטורקיה | צילום: צילום מסך

צפו: השוער הותקף על ידי מוט הקרן, הדרבי הטורקי פוצץ

בלאגן בליגת המשנה • אחרי שאוהדי האורחת הדליקו אבוקות והשליכו אותם ליציעי היריבה – המשחק פוצץ בעקבות תקרית אלימה • לתיעוד המלא

אורן אהרוני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

האלימות במגרשי הכדורגל בעולם הולכת וגואה, ואמש (ראשון) פוצץ הדרבי של איזמיר בליגת המשנה בטורקיה, לאחר שאוהד פרץ למגרש והכה את שוער היריבה.

המקרה החמור התרחש במסגרת המחזור ה-15, במפגש בו אירחה גוזטפה את אלטאי, כשבדקה ה-19 הושלכו אבוקות על ידי אוהדי אלטאי לעברם אוהדי המארחת, מה שגרם לפציעתם של מספר אנשים שפונו לבית החולים.

אלא שזו היתה רק תחילת המהומה, כאשר מיד לאחר מכן, פרץ אוהד גוזטפה לדשא כדי לנקום, לקח את דגל הקרן והכה את אוזאן אברין, שוער אלטאי שנפגע בפניו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

השופט שרק לסיום וההתאחדות כבר הכריזה כי המשחק יימשך החל מהדקה ה-20 במועד אחר והאוהדים פונו מהאצטדיון. כל האירוע רק נתן את האות גם לבלגן בחדרי ההלבשה, שם השוטרים כבר נאלצו להפריד בין השחקנים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...