"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תמונות מסוכנות: האוהדת הסקסית של המונדיאל בדרך לכלא הקטארי?

איוואנה קנול הקרואטית לא מסתירה יותר מדי בביקורה בקטאר, והשלטונות המקומיים מאיימים להענישה בחומרה • "תכבדי אותנו"

,עודכן
0השמעה
קנול באצטדיון אל בית. תמונות מסוכנות, צילום: מתוך אינסטגרם

היא מכונה "האוהדת הסקסית" של המונדיאל. היא לא מתביישת במראה שלה ומשתפת אותו בכל מקום, לעיני כל, ברחבי העיר דוחא. קוראים לה איוואנה קנול, והיא האויבת מספר 1 של המוסריות הקטארית.

מלכת היופי של קרואטיה לשעבר תופסת כותרת בזכות התמונות שהיא משתפת מדוחא, ובכך מצליחה להרגיז את המארחים, שמבקשים לנהוג בארצם לפי חוקי המקום והאיסלאם ומפצירים בקנול החושפנית: "תכבדי אותנו".

'Shame On You - Respect Others Culture'

Former Miss Croatia Ivana Knoll has been heavily criticised in Qatar for walking the streets of Doha and the stadium in very light clothing.#TheGUYSports|#FIFAWorldCuphttps://t.co/gJbgXmkgS0

— TGN Ghana Online (@the_guy_news)November 25, 2022

"אנו מצפים מהמבקרים לגלות כבוד לתרבות המקומית על ידי הימנעות מלבוש חושפני מוגזם בציבור", קבע מועצת התיירות של קטאר לקראת הטורניר. "בדרך כלל מומלץ לגברים ולנשים לוודא שהכתפיים והברכיים שלהם מכוסות".

כל זה לא מעניין את גברת קנול שממשיכה להיחשף - 608,000 עוקביה יעידו על כך - ולהראות את עצמה בדרך לא צנועה לא רק באצטדיונים בקטאר, אלא גם ברחובות דוחא, שם התהלכה בבגד ים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

קנול לא מראה פחד, אבל עלולה לשלם על כך, כיוון שהרשויות בקטאר מאיימים להענישה בחומרה. היא עלולה להישלח לכלא הקטארי או להיות מגורשת מהמדינה השמרנית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר