"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
צפו: אוהדי מקסיקו ניסו להכניס אלכוהול למשחק מול פולין בתוך משקפת
המקוריות עולה על כל דמיון • שני חברים שהגיעו לצפות בהתמודדות החליטו לנסות את מזלם • התיעוד המלא בפנים
אוהדי מקסיקו. ניסו להתחכם| צילום: גטי אימג'ס

צפו: אוהדי מקסיקו ניסו להכניס אלכוהול למשחק מול פולין בתוך משקפת

המקוריות עולה על כל דמיון • שני חברים שהגיעו לצפות בהתמודדות החליטו לנסות את מזלם • התיעוד המלא בפנים

,עודכן
0השמעה

האיסור לשתות אלכוהול במהלך משחקי המונדיאל בקטאר, גרמו לשני אוהדיםללכת צעד אחד רחוק מידי, כדי להבטיח שיכלו ליהנות מהמשחק כשהמשקה הנחשק בידיהם.

צילומים שהופיעו ברשתות החברתיות, הראו את השניים מנסים לכאורה להגניב אלכוהול לאצטדיון, על ידי הסתרתו במשקפת, למרות שעברו חיפוש יסודי על ידי מאבטח לפני שנכנסו ליציע כדילראות את ה-0:0 של מדינתם מול פולין.

האוהדים ממלאים את קטאר, אבל האם האיסורים החמורים הורסים את האווירה? גלו בערוץ הטלגרם המיוחד שלנו

איש האבטחה בחן את המשקפת, ונראה כי חשד במשהו. הוא מבריג את עדשות העין כדי לחשוף מה שנראה כמעין קש שיהיה אפשר לשתות בעזרתו. בהתחשב באיסור המחמיר של קטאר על אלכוהול, אנחנו יכולים להסתכן בניחוש מה הוסתר במיכל. משקפת לצפייה במשחק? כנראה שלא.

Qatari security confiscates binoculars a fan used to hide an alcoholic drink in.pic.twitter.com/btLUYz4F8T

— FT90Extra (@FT90Extra)November 23, 2022

אגב, ניתן למצוא מוצר דומה באיביי בשם 'משקפת אלכוהול נסתרת - הנמכר במחיר ממוצע של 15 דולר, והיא דומה מאוד לזו המופיעה בסרטון.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

עם זאת, מה שהכיל הבקבוק נותר בגדר תעלומה - אם כי חלק מהמעריצים ברשתות כבר הכריזו כי מדובר באלכוהול. משתמש אחד פרסם את הסרטון בטוויטר ואמר: "האבטחה של קטאר מחרימה משקפת שאוהד השתמש בה כדי להחביא בה משקה אלכוהולי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו