"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
אגדת דשא: הכירו את בית ג'
במונדיאל החמישי וכנראה האחרון שלו, לאו מסי חולם לזכות עם ארגנטינה בתואר היחיד שחסר לו • ערב הסעודית לא אמורה לעשות בעיות, והקרב על הסגנוּת צפוי להיות בין פולין של רוברט לבנדובסקי למקסיקו
מסי. יחזיר את הגביע לארגנטינה?| צילום: אי.פי

אגדת דשא: הכירו את בית ג'

במונדיאל החמישי וכנראה האחרון שלו, לאו מסי חולם לזכות עם ארגנטינה בתואר היחיד שחסר לו • ערב הסעודית לא אמורה לעשות בעיות, והקרב על הסגנוּת צפוי להיות בין פולין של רוברט לבנדובסקי למקסיקו

,עודכן
0השמעה

במוקד:בפעם החמישית בקריירה ינסה לאו מסי להשיג את התואר הגדול מכולם. הוא התחיל ב־2006, היה פסע מלהצליח ב־2014, וכעת מגיעה ככל הנראה ההזדמנות האחרונה שלו.

נקודת הפתיחה, לפי הנתונים, מעולם לא היתה מבטיחה יותר. עם המאמן ליונל סקאלוני על הקווים, וכשעל הדשא חבורה של שחקנים שמבינים את תפקידם בכוח, ארגנטינה הורידה מהגב קוף גדול כשהניפה את הקופה אמריקה לראשונה מאז 1993, ולא הפסידה ב־35 משחקיה האחרונים.

מסי עצמו נראה כמי שמצא את הדרך לנתב את כוחותיו האחרונים למשימות הלאומיות, ובשלושת משחקיו האחרונים בתכלת־לבן כבש 9 שערים, שבהם גם חמישייה. כרגיל, כל העיניים יהיו עליו. כרגיל, גם כל הציפיות.

בשוליים:רוברט לבנדובסקי הוכיח העונה שיכולת הכיבוש שלו חורגת מגבולות גרמניה. הוא קורע רשתות גם בספרד במדי ברצלונה, ועכשיו עליו להרחיב את הגבולות של עצמו עוד יותר - ולכבוש בפעם הראשונה גם במונדיאל.

החלוץ הפולני כבש ביורו 2012, 2016 ו־2020, אך בגביע העולמי האחד שבו השתתף (רוסיה 2018) לא מצא את הרשת. בהתחשב בעובדה שבבית, מלבד ארגנטינה של לאו מסי, נמצאת גם מקסיקו, שעברה את שלב הבתים בשבעת הטורנירים האחרונים (ותמיד הודחה בשמינית הגמר) - השערים של לבנדובסקי הכרחיים אם ברצונה של פולין להמשיך להופעה בשלב הנוקאאוט.

לבנדובסקי. מחפש שער ראשון במונדיאל,צילום: אי.פי
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בהנחה שאין הפתעות:בהתחשב ביכולת ובתוצאות שלה בשלוש השנים האחרונות, ארגנטינה אמורה להיות אחת משתי העולות לשמינית הגמר, במיוחד כשהמשחק הראשון שלה הוא מול ערב הסעודית, שמסתמנת כחוליה החלשה בבית. המאבק על זהות העולה השנייה צריך להיות בין מקסיקו לפולין, וההיסטוריה מספרת שהמקסיקנים - הפעם עם טאטה מרטינו המנוסה על הקווים - תמיד מוצאים את הדרך לשלב הבא.
משחק המפתח של בית ג', לפחות לפי התחזית המוקדמת, הוא המפגש בין פולין למקסיקו במחזור המשחקים הראשון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו