המחזור העשירי בבונדסליגה המשיך היום (שבת) עם תבוסה של באייר לברקוזן עם המאמן החדש לפרנקפורט 4:1. וולפסבורג ובורוסיה מנשנגלדבאך נפרדו בתיקו 2:2.
איינטרכט פרנקפורט - באייר לברקוזן 1:5
צ'אבי אלונסו נחל הפסד ראשון בליגה כמאמן באייר לברקוזן כשהפסיד 5:1 לאיינטרכט פרנקפורט במשחק שהוריד את קבוצתו מתחת לקו האדום. דאיצ'י קמאדה העלה את המארחים ליתרון בתוספת הזמן של המחצית הראשונה, אבל פיירו הינקאפי החזיר בדקה ה-56 את האורחים למשחק.
רנדל קולו מואני (58) העלה את פרנקפורט ליתרון בפעם השנייה, יספר לינדסטרום (65) כבש את השלישי וקמאדה כבש מהנקודה הלבנה אחרי שהינקאפי ספג כרטיס אדום בדקה ה-72. לוקאס אלאריו חתם את התוצאה בדקה ה-86, אלופת הליגה האירופית עלתה זמנית למקום הרביעי.
וולפסבורג - בורוסיה מנשנגלדבאך 2:2
האורחים היו יכולים לעקוף באופן זמני את באיירן מינכן ודורטמונד, ואף הובילו פעמיים משערים של מרכוס תוראם (13 ו-48), אך המארחת הצליחה לחזור משערים של יאניק גרהארדט (43) ועומאר מרמוש (69) כדי להשאיר נקודה חשובה בבית.
במשחקים נוספים: שטוטגרט - בוכום (1:4); ורדר ברמן - מיינץ (2:0), לייפציג - הרטה ברלין (2:3).
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
