בימים כתיקונם העובדה שטורינו ניצחה רק פעם אחת מ־34 הדרבים האחרונים מול יובנטוס לא היתה נותנת לאוהדיה הרבה תקוות לשנות את התמונה. הימים הנוראים שעוברים על הגברת הזקנה, שהגיעו לשיאם עם ההפסד למכבי חיפה ביום רביעי במחזור הרביעי בליגת האלופות, נותנים את התחושה שהקבוצה הקטנה של טורינו יכולה להעמיק עוד יותר את הבור של מסימיליאנו אלגרי ושחקניו. שתי נקודות בלבד מפרידות בין הקבוצות לאחר תשעה מחזורים, מה שמכוון זרקור נוסף ליכולת הרעה של יובה.
השבוע האחרון היה, ללא ספק, אחד הקשים של יובנטוס בתולדותיה, עם הפסד 2:0 למילאן בסן סירו ולאחר מכן ההפסד לאלופת ישראל בסמי עופר. אחרי שליטה מוחלטת בעשור הקודם בארץ המגף, בשנתיים האחרונות יובה רואה את אינטר ומילאן זוכות באליפות, ואם זה לא מספיק - בעיות כלכליות ובנייה מביכה של הקבוצה גורמות לפתיחת העונה הזו להיות רעה במיוחד.
לאחר ההפסד לחיפה המאמן מסימיליאנו אלגרי קיבל גב מנשיא המועדון אנדראה אניילי, אבל האחרון לא הסתיר את תחושת הבושה שהוא מרגיש. אלגרי החליט לאחר המשחק כי שחקני יובה ישהו במתחם האימונים של הקבוצה עד הדרבי בשבת כדי לעבוד על הגיבוש בין השחקנים וכדי להראות חרטה ומידת התנצלות כלפי האוהדים. "אנחנו חייבים להם את זה, זה לא עניין של עונש, זה עניין של לב, שכרגע אנחנו לא מראים שיש לנו אותו בכלל", אמר כשהוא יודע שהכיסא שלו מתנדנד.
אם הבעיות האלה לא מספיקות, יובה תחסר את אנחל די מריה שנפצע וצפוי להיעדר כמה שבועות, כאשר הארגנטינאי הוא בין השחקנים היחידים שמתפקדים בקבוצה. יובנטוס ניצחה בפעם האחרונה בחוץ בסוף אפריל, ועם שער זכות אחד בלבד שנכבש בחוץ העונה ברור לעין מה הבעיה העיקרית של הזברות.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

