"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ומעל כולם: נאפולי ניצחה את אייאקס 2:4 במשחק אדיר, אתלטיקו מדריד בצרות
לפחות כרגע, לבית א' בליגת האלופות יש שליטה בלתי מעורערת ולא קוראים לה ליברפול • האיטלקים ניצחו שוב, והם בראש הבית עם מאזן מושלם • הקולצ'ונרוס סיימו בתיקו 0:0 עם קלאב ברוז', ובסכנת הדחה
ראספדורי חוגג | צילום: Getty Images
ליגת האלופות

ומעל כולם: נאפולי ניצחה את אייאקס 2:4 במשחק אדיר, אתלטיקו מדריד בצרות

לפחות כרגע, לבית א' בליגת האלופות יש שליטה בלתי מעורערת ולא קוראים לה ליברפול • האיטלקים ניצחו שוב, והם בראש הבית עם מאזן מושלם • הקולצ'ונרוס סיימו בתיקו 0:0 עם קלאב ברוז', ובסכנת הדחה

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

היום השני של המחזור הרביעי בליגת האלופות יצא הערב (רביעי) לדרך עם שני משחקים מוקדמים.

לפחות כרגע, לבית א' בליגת האלופות יש שליטה בלתי מעורערת ולא קוראים לה ליברפול. נאפולי ניצחה שוב, הפעם את אייאקס 2:4 והיא מושלמת עם ארבע ניצחונות בראש הבית.

כבר לאחר 4 דקות הירבינג לוסאנו שם את מוליכת הטבלה באיטליה ביתרון מוקדם, אחרי מהלך קבוצתי מרשים. בדקה ה-16 החבורה של ספלאטי המשיכה את הבליץ שלה והכפילה את היתרון לאחר פריצה לרחבה של חוויצ'ה קווארצחליה, נגמרה עם בעיטה עוצמתית של רספאדורי שלא השאירה לשוער אייאקס סיכוי.

קבארצחליה. רקד על הדשא, צילום: EPA

במחצית השנייה דייבי קלאסן (49) הצליח לצמק, היה נראה שההולנדים בדרך לקאמבק, אבל פנדל בדקה ה-62 של קווארצחליה הלוהט קבע 1:3. ההולנדים לא ויתרו ובדקה ה-83 קיבלו פנדל גבולי וסטיבן ברגווין הלחיץ את האיטלקים כשצמצם ל-2:3.

קלאסן. נתן תקווה, צילום: Getty Images

אך הנחישות של ויקטור אוסימן ניצחה את המשחק לנאפולי, אחרי ששני שערים נפסלו לו בגלל נבדלים במחצית השנייה, בדקה ה-90 החלוץ האדיר סוף סוף מצא את הרשת - וקבע 2:4 ענק.

האיטלקים מבטיחים לעצמם רשמית את המקום בשמינית הגמר של הצ'מפיונס, ועם איך שהם נראים - אף קבוצה לא רוצה לפגוש אותם שם.

אוסימן. שער שהגיע לו, צילום: AFP

אתלטיקו מדריד - קלאב ברוז' 0:0

אחרי שהפסיד פעמיים ללברוקזן וקלאב ברוז', דייגו סימואנה ידע שהוא חייב ניצחון הערב, אבל הקבוצה שלו לא מצאה את הרשת הערב במטרופוליטנו מול הקבוצה המפתיעה של המפעל.

בדקה ה-82 כמאל סווה החלוץ של ברוז, הורחק והותיר אותה בעשרה שחקנים. הקולצ'ונרוס שלחו את כולם קדימה כדי לכבוש את השער היקר אבל בלי הצלחה, ובסיום זה 0:0 - שהוא ניצחון גדול לבלגים.

קלאב ברוז' עם 10 נקודות בראש הבית עלתה לשלב הבא, אתלטיקו מדריד עם 4 בלבד בצרות גדולות, ועשויה למצוא את עצמה בבית מוקדם מהצפוי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
תיקו שהוא ניצחון ענק לברוז', צילום: AP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...