עוד לחץ על הכתפיים: ברזיל תגיע למונדיאל כמדורגת ראשונה בעולם

פיפ"א פרסמה את דירוג הנבחרות העדכני והסלסאו נמצאים בפסגה • גאנה הנבחרת שנמצאת במקום הנמוך ביותר מבין כל הנבחרות שישתתפו בטורניר

ניימאר חוגג. ברזיל תגיע כפייבוריטית לגביע העולם, צילום: אי.פי.אי

הלחץ עליה רק גדל. ברזיל תגיע למונדיאל כנבחרת המדורגת במקום הראשון בעולם לאחר שהגדילה את הפער מבלגיה שנמצאת במקום השני בדירוג פיפ"א האחרון שפורסם היום (חמישי). ברזיל, הנבחרת היחידה שהתחרתה בכל טורנירי גביע העולם, תקווה להביא לידי ביטוי את הכושר בו היא נמצאת כדי לקטוף את הגביע המוזהב בפעם השישית בהיסטוריה.

ברזיל ניצחה את שני משחקי ההכנה שלה בספטמבר - נגד גאנה ותוניסיה - בעוד בלגיה הפסידה להולנד באחד משני משחקיה בליגת האומות. ארגנטינה נשארה במקום השלישי כאשר צרפת אלופת גביע העולם ב-2018 מאיישת את המקום הרביעי. מי שמשלימות את העשירייה הראשונה הן אנגליה (5), איטליה (6), ספרד (7), הולנד (8), פורטוגל (9) ודנמרק (10).

אמבפה וגריזמן. רק במקום ה-4, צילום: Getty Images
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

קטאר מדורגת במקום ה-50 וגאנה תהיה הנבחרת במיקום הנמוך ביותר מבין כל המשתתפות בגביע העולם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר