הצגה לליאו מסי בניצחון ארגנטינה על ג'מייקה

הכוכב הענק כבש שני שערים, משחק שני ברציפות • התכולים לבנים עם 35 משחקים ללא הפסד

מסי. עוד משחק, עוד הצגה, צילום: איי.אף.פי

ליאו מסי מגיע למונדיאל בכושר שיא. הלילה (בין שלישי לרביעי) הוא עלה מהספסל של נבחרת ארגנטינה במשחק ההכנה מול ג'מייקה בניו ג'רזי - ובכל זאת הספיק לכבוש צמד ולככב בניצחון 0:3.

חוליאן אלבארס כבש את השער הראשון לזכות ארגנטינה בדקה ה-13 מבישול יפה של לאוטרו מרטינס, שבדקה ה-56 פינה את מקומו למאסטרו של פ.ס.ז'.

החל מאותו רגע מסי השתלט על המשחק, סיכן שוב ושוב את השער ונראה דרוך. הוא מצא את המסגרת פעמיים, אבל לא את הרשת - עד שהגיעה הדקה ה-87.

ג'ובאני לו סלסו מצא אותו פנוי כ-20 מטר מהשער, ומסי התקדם מעט ובעט כדור בחצי גובה לרשת. כעבור שתי דקות הוא כבר השלים צמד בעזרת בעיטה חופשית שטוחה מטווח דומה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

עבור ארגנטינה, הרצף נמשך: אחרי הניצחון הלילה, הם עומדים על 35 משחקים רצופים ללא הפסד - קרוב לשיא כל הזמנים של נבחרת איטליה שעומד על 37, ושווה לרצף הכי ארוך אי פעם שקבעו נבחרות ברזיל וספרד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר