מתכוננים לטרנר: מאמן ויאריאל, אונאי אמרי ערך היום (רביעי) מסיבת עיתונאים לקראת המפגש מחר מול הפועל באר שבע, שייערך באצטדיון טרנר במסגרת המחזור השני של הקונפרנס ליג.
"השחקנים עובדים באופן מיוחד כדי להגיע מוכנים למשחק מחר. יש להם שחקנים בהתקפה שמשחקים בחופשיות ומחוברים היטב. אנחנו מחפשים המשכיות", אמר המאמן הספרדי.
במהלך מסיבת העיתונאים התייחס אמרי לשינוי אותו ירצה לראות אצל שחקניו: "אנחנו צריכים להיות מסוגלים לכבוש הרבה שערים גם בקונפרנס, ולא לספוג הרבה שערים בכל משחק. נשתדל לחזור מישראל עם ניצחון".
על היריבה אמר: "אנחנו צריכים להיות מסוגלים לקחת את המשחק לתנאים שלנו. להיות מסודרים טוב בהתקפה, להגיע למצבי הבקעה טובים, לקחת את הכדור כמה שיותר מהר ולא לאפשר להם לצאת למתפרצות. כל אחד מאיתנו צריך להיות הגרסה הטובה ביותר שלו, כנ"ל גם כקבוצה. אנחנו נכבד את היריבה ורוצים את הניצחון, ללא קשר לזהות היריבה".
כזכור, בשבוע שעבר ניצחו הספרדים 3:4 את לך פוזנאן במחזור הפתיחה של המפעל.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
