"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
סאדיו מאנה: "באיירן תשתפר ותזכה בעוד תארים, הגשמתי חלום"
חלוץ הרכש מליברפול כבש את שער הבכורה שלו במדי הבווארים ב-3:5 על לייפציג בסופר קאפ הגרמני: "אני מאושר להיות במועדון כל כך גדול, זה כבוד גדול ואני מצפה לעתיד"
מאנה חוגג עם גביע הסופר קאפ הגרמני. "לא חלוץ קלאסי" | צילום: Getty Images

סאדיו מאנה: "באיירן תשתפר ותזכה בעוד תארים, הגשמתי חלום"

חלוץ הרכש מליברפול כבש את שער הבכורה שלו במדי הבווארים ב-3:5 על לייפציג בסופר קאפ הגרמני: "אני מאושר להיות במועדון כל כך גדול, זה כבוד גדול ואני מצפה לעתיד"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

באיירן מינכן התעסקה בקיץ הנוכחי בעיקר בסאגת עזיבתו של רוברט לבנדובסקי לברצלונה. הבווארים הפסידו את החלוץ המצטיין שלהם ב-8 העונות האחרונות, אבל אתמול (שבת) הם קטפו תואר ראשון בלעדיו כאשר ניצחו 3:5 את לייפציג בסופר קאפ הגרמני.

מי שגנב את ההצגה הוא סאדיו מאנה שהגיע מליברפול, חגג שער בכורה, נראה מחובר מאוד לחבריו ואסף את הגביע הראשון שלו במדים האדומים של אלופת הבונדסליגה ב-10 העונות האחרונות. "אני שמח שכבשתי את השער הראשון שלי בבאיירן, זה היה החלום שלי ואני מצפה לעוד תארים", אמר לאחר המשחק.

עוד הוסיף הסנגלי: "השער שלי הגיע מבישול נהדר של גנאברי ותרגלנו את זה באימונים. כשהכדור אצלו אני חייב להיות ברחבה וידעתי שאקבל את הכדור. אני מאושר להיות במועדון כל כך גדול, זה כבוד גדול ואני מצפה לעתיד. אנחנו חייבים להשתפר וכך נוכל לזכות בתארים. הגשמתי חלום".

מאמנו החדש של מאנה - יוליאן נאגלסמן – פירגן לו כמובן והוסיף: "הוא צנוע ועם הרגליים על הקרקע. הוא אישיות יוצאת דופן והיה לו משחק מדהים. בקצרה, הוא שחקן עם איכות אדירה ואדם יוצא דופן".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...