בלי אמבפה. מסי, ניימאר ושאר כוכבי פ.ס.ז' המריאו לישראל - צפו

אמנם הכוכב הגדול ביותר של אלופת צרפת נשאר בבית, בגלל כרטיסים צהובים, אבל שאר השמות הגדולים עושים דרכם לארץ • ביום ראשון בבלומפילד הם ייפגשו את נאנט למשחק אלוף האלופים הצרפתי

ניימאר ומסי. בקרוב בכרמל, צילום: אי.אף.פי

המעריצים כבר לא יכולים לחכות. בעוד שעות ספורות צפויה אלופת צרפת פריז סן ז'רמן לנחות בנתב"ג, לקראת משחק אלוף האלופים הצרפתי נגד נאנט, שיתקיים ביום ראשון בבלומפילד.

מנמל התעופה הם ייסעו מיד למלון הילטון בתל אביב, שצפוי להיות מוקף בטבעת אבטחה, כמו גם באוהדי כדורגל רבים, שיירצו לראות מקרוב את השמות הגדולים.

     

View this post on Instagram

           

A post shared by Paris Saint-Germain (@psg)

הם ייזכו לראות שם את לאו מסי, את ניימאר, את סרחיו ראמוס, את מרקיניוס ואת שאר כוכבי פ.ס.ז', אבל לצערם לא יזכו לראות את קיליאן אמבפה.

הכוכב הגדול ביותר של אלופת צרפת נותר בארצו, כיוון שמדובר במשחק רשמי, ממנו הוא מורחק בשל צבירת כרטיסים צהובים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

תחילה הוא אמור היה להצטרף למסע לישראל, אך לבסוף הוחלט לאפשר לו מנוחה והוא לא עלה על הטיסה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר