קונדה. יוצג רשמית ביום שני | צילום: מתוך טוויטר

רשמית: ז'ול קונדה חתם בברצלונה עד 2027

אחרי סאגה ארוכה שנמשכה מספר שבועות, הבלם הצרפתי מצטרף רשמית לקטאלנים שישלמו לסביליה כ-50 מיליון יורו

במשך מספר שבועות זה היה באוויר, אבל הערב (חמישי) זה הפך לרשמית. ז'ול קונדה חתם בברצלונה עד 2027 ויחזק את הגנת הקטאלנים שסבלה לא מעט בשנים האחרונות. הבלם הצרפתי היה מבוקש גם בצ'לסי, אבל העדיף לחתום בפרוייקט הנבנה של צ'אבי בקאמפ נואו.

ברצלונה תשלם לסביליה 50 מיליון יורו, לא כולל בונוסים, וקונדה שחתם לחמש שנים ירוויח שישה מיליון יורו לעונה. קונדה הינו שחקן הרכש החמישי של ברצלונה הקיץ אחרי רוברט לבנדובסקי, ראפיניה, פרנק קסייה ואנדראס כריסטנסן, כאשר הצגתו הרשמית תתקיים ביום שני.

קונדה בן ה-23 הגיע לסביליה בשנת 2019 מבורדו ובשלוש עונותיו ברמאון סאנצ'ס פיחואן הוא ערך 133 הופעות, בהן כבש תשעה שערים והוסיף שלושה בישולים. בעונתו הראשונה, עונת הקורונה, הוא סייע לחבריו לזכות בליגה האירופית לאחר ניצחון על אינטר בגמר.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו