"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דיווח בברזיל: "ערן זהבי רוצה לשחק בבוטאפוגו"
העיתונאי טיאגו פרנקלין דיווח כי החלוץ שנמצא בימים אלה בישראל ושמו נקשר גם למכבי ת"א, בדרך למועדון הפאר מריו דה ז'ניירו
זהבי. בדרך לברזיל? | צילום: אי.פי.אי

דיווח בברזיל: "ערן זהבי רוצה לשחק בבוטאפוגו"

העיתונאי טיאגו פרנקלין דיווח כי החלוץ שנמצא בימים אלה בישראל ושמו נקשר גם למכבי ת"א, בדרך למועדון הפאר מריו דה ז'ניירו

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

איפה ישחק ערן זהבי בעונה הבאה? החלוץ בן ה-35 שנמצא בימים אלה בארץ הקודש ממשיך לעורר עניין בקרב אוהדי מכבי ת"א שמחכים בקוצר רוח לראות אותו חוזר לקריית שלום. מנגד, בוטאפוגו הברזילאית שכבר עוקבת מספר שבועות אחרי השחקן, קרובה לפי דיווח בארץ הסמבה לצרפו בחוזה עתק.

העיתונאי טיאגו פרנקלין דיווח הלילה (בין שישי לשבת) כי מלך שערי נבחרת ישראל בכל הזמנים קרוב למועדון הפאר הברזילאי . "זהבי רוצה לשחק בבוטאפוגו והמעבר יקרה - אלא אם יקרה משהו בלתי צפוי", כתב, "הכל נתון לעניינים בירוקרטיים, לאישור סופי ולסגירה של פרטים אחרונים במשא ומתן, נותר רק לחכות להכרעה בימים הקרובים". כמו כן, ב"גלובו ספורט", נכתב שבת זוגו של זהבי – שי – הביעה רצון להגיע לברזיל, על אף השנתיים הלא פשוטות שעברה בהולנד, שם פרצו לבית המשפחה פעמיים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

לפי התקשורת בברזיל, כמה מהם שוחחו עם כתב פ.ס.וו איינדהובן ריק אלפרינק ההולנדי ממנו ביקשו חוות דעת לגבי זהבי. מי שביקר לא מעט את זהבי בתקופתו בארץ השפלה פירגן ואמר: "הוא יודע להבקיע, בועט בשתי הרגליים ועובד מאוד קשה על המגרש. הוא עבר ניתוח קטן עכשיו, אבל זה לא יגביל אותו כי הוא תמיד בכושר, חי ועובד קשה למען הכדורגל. הוא תמיד הראשון להגיע לאימונים והמחויבות שלו היא עבור המועדון, בידיעה שהוא צריך להבקיע כמה שיותר".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...