"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אבל באיטליה: דוידה אסטורי הובא למנוחות

קפטן פיורנטינה, שמת בשנתו ביום ראשון, הובא למנוחות בבזיליקת סנטה קרוצ'ה • אלפים צפו במסע ההלוויה העצוב • גם בופון ואלגרי הגיעו לנחם

,עודכן
צילום: אי-אף-פי // דוידה אסטורי מובא למנוחות. עצב עמוק באיטליה

אבל כבד באיטליה. קפטן פיורנטינה, דוידה אסטורי, שהלך לעולמו ביום ראשון האחרון, הובא היום (חמישי) למנוחות בבזיליקת סנטה קרוצ'ה. כזכור, אסטורי בן 31, מת בתחילת השבוע מדום לב בזמן שלן בבית המלון באודינה שם ערכה הקבוצה את ההכנות האחרונות לקראת משחק הליגה מול אודינזה.

אלפי אנשים ואוהדים חלקו כבוד אחרון במסע ההלוויה העצוב, שהתקיים בפירנצה, ביניהם גם אייקונים רבים מהכדורגל האיטלקי כמו שוער ומאמן יובנטוס, גי'אנלואיג'י בופון ומסימיליאנו אלגרי.

אוהדי פיורנטינה במפגן עצב מרשים // צילום: אי-פי

כזכור, אתמול פיורנטינה וקבוצתו לשעבר קליארי הודיעו רשמית שהחולצה מספר 13 שבה שיחק תופרש לצמיתות. אחרי שהתרבו הידיעות על "חשד לרצח", נתיחת גופתו של אסטורי, קבעה שסיבת מותו היתה דום לב במהלך השינה. העיתונות האיטלקית מיהרה להתנצל על הפרסום הנמהר והודיעה שמדובר בפרוצדורה רגילה שמתבצעת במקרים מסוג זה. "מחובתנו לבדוק מה בדיוק קרה שם", הסביר התובע אנטוניו דה ניקולו.

יצוין כי כל משחקי ליגת האלופות והליגה האירופית שמתקיימים השבוע ייפתחו בדקת דומייה לזכרו של אסטורי המנוח.

גי'אנלואיג'י בופון מגיע למסע ההלוויה // צילום: אי-פי

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר