"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עוד צעד בדרך לאלופות: 1:2 לארסנל מול לידס

צמד של אדי אנקייטה צימק את הפער של התותחנים מצ'לסי לנקודה בלבד • אברטון השיגה 1:2 חשוב ביותר על לסטר ועלתה מעל הקו האדום • ווסטהאם הביסה 0:4 את נוריץ'

,עודכן
0השמעה
אדי אנקייטה. צמד גדול וניצחון סופר חשוב, צילום: AP

ניצלה את ההזדמנות.אחרישצ'לסי סיימה ב-2:2 דרמטי מול וולבס, ארסנל ניצחה היום (ראשון) 1:2 את לידס והקטינה את הפער מהבלוז שבמקום השלישי לנקודה בלבד.

גיבור המשחק של התותחנים היה אדי אנקייטה, שכבש צמד מהיר בדקות 5 ו-10 והעלה את קבוצתו ל-0:2. בדקה ה-27 לוק איילינג ביצע עבירה גסה והשאיר את לידס בעשרה שחקנים.

למרות החיסרון המספרי של האורחת, היא הצליחה לחזור בדקה ה-66 משער של דייגו יורנטה, אך זה כבר היה יותר מדי בשבילה והתוצאה נשמרה עד לסיום.

Three points ✅

🤩 A massive result at Emirates Stadium!

LET'S GO! ✊pic.twitter.com/BxK7ZYk58a

— Arsenal (@Arsenal)May 8, 2022

בתחתית, אברטון מסרבת להיכנע והשיגה 1:2 סופר חשוב מול לסטר בחוץ. ויטאלי מיקולנקו כבש ראשון עבור הטופיז בדקה השישית, פאטסון דאקה השווה במהירות אחרי חמש דקות, ומייסון הולגייט החזיר את היתרון לאברטון בדקה ה-30.

בעקבות הניצחון הזה, אברטון עלתה מעל הקו האדום, כשבאמתחתה 35 נק' והיא עדיין עם משחק חסר.

FT. A 𝗕𝗜𝗚 three points on the road! UTFT!!!!!!! 🙌

🦊 1-2 🔵#LEIEVEpic.twitter.com/jEslA83Qla

— Everton (@Everton)May 8, 2022

במשחק נוסף, ווסטהאם הביסה 0:4 נוריץ' והתבססה במקום השביעי, שלוש נקודות ממנצ'סטר יונייטד. סעיד בנראחמה (12, 45), מיכאיל אנטוניו (30) ומנואל לאנזיני (65 בפנדל) כבשו.

A top performance on the road to secure all three points! 🤩#NORWHUpic.twitter.com/FWEKQtOWrv

— West Ham United (@WestHam)May 8, 2022
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר