"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אינייסטה פרש מספרד: "היום הכי עצוב שלי"
אחרי ההפסד לרוסיה בפנדלים וההדחה מהמונדיאל, הקשר האגדי עוזב את הלה רוחה: "אני עוזב את הנבחרת עם טעם רע" • גם ראמוס בדיכאון: "זה כואב כי נתנו את הנשמה על המגרש" • המאמן היירו: "מאוד כואב לי על כל האוהדים שלנו"
צילום: אי-אף-פי // אנייסטה מנחם את אלבה. כואב הלב

אינייסטה פרש מספרד: "היום הכי עצוב שלי"

אחרי ההפסד לרוסיה בפנדלים וההדחה מהמונדיאל, הקשר האגדי עוזב את הלה רוחה: "אני עוזב את הנבחרת עם טעם רע" • גם ראמוס בדיכאון: "זה כואב כי נתנו את הנשמה על המגרש" • המאמן היירו: "מאוד כואב לי על כל האוהדים שלנו"

מערכת ספורט היום
, עודכן

מי היה מאמין? רוסיה מארחת מונדיאל 2018 העפילה הערב (ראשון) לרבע גמר המונדיאל אחרי ניצחון סופר דרמטי בדו - קרב פנדלים (3:4) על ספרד המאיימת. סרגיי איגנשביץ' בשער עצמי (12) העלה את ספרד ליתרון, אבל ארטיום דזיובה השווה בפנדל (41) בדרך ל-1:1 ולהארכה הראשונה בטורניר. ספרד, שמעולם לא הצליחה לנצח את מארחת הטורניר, שוב אורזת מזוודות מוקדם מהצפוי.

באדיבות כאן 11 - המשדר הרשמי של מונדיאל 2018. שידורים חיים, תקצירים, סטטיסטיקות ועוד מחכים לכם ממש כאן >

בסיום המשחק, במחנה הספרדי התקשו לקבל את רוע הגזרה. אנדרס אינייסטה הבהיר כי זה היה משחקו האחרון במדי הלה רוחה: "לפעמים הסיום הוא לא כמו שחלמת שהוא יהיה, אבל זה היה המשחק האחרון במדי נבחרת ספרד. אני עוזב את הנבחרת עם טעם רע, וזה כנראה היום הכי רע בקריירה שלי. זה רגע קשה לכולנו, אבל ככה זה בכדורגל ובחיים".

שחקני ספרד לא מעכלים את ההדחה, הערב בסיום הדרמה מול רוסיה // צילום: אי-אף-פי

הקפטן סרחיו ראמוס גם התקשה לעצור את הכאב: "אין ספק שמדובר באחד מהרגעים הקשים ביותר שאני זוכר, יש הרבה דרכים להפסיד וזה הכדורגל. עשינו הכל כדי לנצח, אבל בסופו של דבר לא הצלחנו. כולם ראו שפשוט השארנו הכל על הדשא, אבל הפעם זה פשוט לא הספיק.

"כקפטן אני עוזב בראש מורם. זה כואב, אבל אין שום דבר שאפשר לעשות, נתנו את הנשמה שלנו על המגרש ואני גאה להיות הקפטן של החבורה הזאת. אנחנו מקווים שזה לא הסוף, יש לנו נבחרת טובה והספרדים יכולים להמשיך לחלום על זכייה במונדיאל בעתיד".

היירו לא מאמין. לקח ללב את ההדחה המפתיעה // צילום: רויטרס

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

המאמן פרננדו היירו, שהתמנה לתפקיד רק יממה לפני שריקת הפתיחה ששל המונדיאל, סיכם: "היה תענוג מבחינתי לאמן את החבורה הנפלאה הזאת. ניסינו את כל מה שאנחנו יכולים וסיכנו את השער. אני מקבל את האחריות שלי כמאמן, עשינו את כל מה שאפשר, אבל קשה לתקוף מול 11 שחקנים שעושים הגנה. העצב שלי על האוהדים והילדים, שמדוכאים בדיוק כמו השחקנים. השחקנים שבורים בגלל שקשה להם להתמודד עם הכאב של האוהדים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...