"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הזאר: "כולם יודעים מה היעד המועדף עליי"
אחרי הניצחון על אנגליה, הכוכב הבלגי של צ'לסי שלח רמז לגביי מעבר לריאל מדריד: "אחרי שש שנים נהדרות בלונדון, ייתכן שהגיע הזמן לנסות משהו אחר. בכל מקרה, בהנהלה יקבלו את ההחלטה הקובעת"
צילום: אי-אף-פי // אדן האזר. הגיע הזמן לעזוב את לונדון?

הזאר: "כולם יודעים מה היעד המועדף עליי"

אחרי הניצחון על אנגליה, הכוכב הבלגי של צ'לסי שלח רמז לגביי מעבר לריאל מדריד: "אחרי שש שנים נהדרות בלונדון, ייתכן שהגיע הזמן לנסות משהו אחר. בכל מקרה, בהנהלה יקבלו את ההחלטה הקובעת"

מערכת ספורט היום
, עודכן

האם אדן הזאר שם סוף לספקולציות? שעה קלה הניצחון על 0:2 אנגליה (הערב), הכוכב הבלגי של צ'לסי הסכים לשפוך אור בנודע לעתידו המקצועי. ע"פ הדיווחים האזר לא מעוניין להמשיך לשחק בלונדון לאור העובדה שצ'לסי לא תשתתף בעונה הבאה בליגת האלופות, ובמקביל הורה לסוכנו להמשיך להקשיב להצעות מטעם שתי הגדולות של ספרד.

"אחרי הגביע העולמי הנוכחי, אני יכול להחליט אם להישאר או ללכת", אמר הכוכב הבלתי מעורער של הבלוז, "אחרי שש שנים נהדרות בצ'לסי, ייתכן שהגיע הזמן לנסות משהו אחר. בעצם כולכם יודעים מה היעד המועדף עליי, אבל רק צ'לסי תחליט אם היא נותנת לי ללכת. רק בהנהלת המועדון יקבלו את ההחלטה האחרונה בנושא שלי".

כידוע, האזר מושך עניין רב מצידה של ריאל מדריד, שסימנה אותו כיורש של כריסטיאנו רונאלדו, שעזב לשורות יובנטוס. לפני המשחק מול צרפת בשבוע שעבר, הבלגי שלח רמז עבה בתקשורת הגרמנית לגבי מעבר אפשרי מצ'לסי לריאל: "ריאל מדריד בתור מועדון הוא חלום גדול של כל שחקן. עם זידאן או בלי זידאן, החולצה הלבנה של ריאל היא משהו אחר לגמרי".

ואם זה לא מספיק, האזר מושך עניין גם מצידה של ברצלונה, שסימנה אותו כרכש עיקרי בעיקר לאור סירובו של אנטואן גריזמן להגיע לקאמפ-נואו, כך פורסם שלשום בכלי התקשורת בספרד.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...