"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"בסה"כ שני חברים, שמנסים ליהנות מכדורסל"
כמו בסרטים ההוליוודיים, לברון ג'יימס ודוויין ווייד סיפקו פרידה מרגשת במפגש האחרון ביניהם על הפרקט • לברון: "מר מתוק עבורי כי אני מאבד פה אח למשחק" • ווייד: " תמיד הוצאנו את הטוב ביותר אחד מהשני, גם כשהיינו יריבים"
צילום: אי-פי // ווייד ולברון. כמו באגדות

"בסה"כ שני חברים, שמנסים ליהנות מכדורסל"

כמו בסרטים ההוליוודיים, לברון ג'יימס ודוויין ווייד סיפקו פרידה מרגשת במפגש האחרון ביניהם על הפרקט • לברון: "מר מתוק עבורי כי אני מאבד פה אח למשחק" • ווייד: " תמיד הוצאנו את הטוב ביותר אחד מהשני, גם כשהיינו יריבים"

מערכת ספורט היום
, עודכן

שני החברים הטובים לברון ג'יימס ודוויין ווייד נפרדו הבוקר (שלישי) על הפרקט בסיומה של דרמה בה גברה לוס אנג'לס לייקרס 105:108 על מיאמי היט. כמו בסרטים ההוליוודיים, הפרידה אכן הייתה סוחטת דמעות בהתחשב בעובדה שווייד בן ה-36 החטיא שלשה קריטית. בסופו של דבר, הריבאונד האחרון הגיע לידיים הבטוחות של לברון, ווייד רץ לעברו כדי להגן, אבל אז נשמע הבאזר והשניים אחזו אחד את השני בחיבוק מרגש וסימבולי.

שני האייקונים, שהתחילו את הקריירה בליגה הטובה בעולם ב-2003 והחלו לשתף פעולה במיאמי ב-2010 (שם זכו שבתי אליפויות), החמיאו ארוכות זה לזה בסיום המשחק המתוקשר.

פרידה מרגשת בלוס אנגל'ס. "אין ספק שיהיו געגועים" // צילום: אי-פי

"ידעתי שהמשחק הזה יהיה רווי באמוציות כי כל פוזשיין היה קרוב להיות האחרון", הסביר קינג ג'יימס, "אני הפסדתי פה חבר, לכן זה מאוד מרגש אותי. זה היה מר מתוק עבורי כי אני מאבד פה אח למשחק ואין דרך טובה יותר לסיים את העניין מאשר בסטייפלס סנטר", סיכם לברון שזרק לוויד, לעיני כל המצלמות והפלאשים: "זה יכול היה להיגמר רק כאן, או בגארדן עם הניקס".

"לברון הוא לא רק אחד השחקנים הכי גדולים שהיו, אלא אחד האנשים הגדולים", החמיא ווייד, "אין ספק שאני אתגעגע לבחור הזה. תמיד הוצאנו את הטוב ביותר אחד מהשני גם כאשר שיחקנו ביחד וגם כשהיינו יריבים על הפרקט. זה תמיד היה המפגש המועדף עליי, לשחק מול אחד החברים הטובים שלי".

וויד ולברון. נפגשו בסיומו של המהלך האחרון // צילום: אי-פי

"אני מודה ללברון שהוא שוב הביא אותנו לבמה המרכזית. אני יותר משמח על קריירה שנמשכה 16 שנה. היינו ביחד על המגרש, כך שתמיד הייתה לנו השפעה גם המגרש וגם מבחוץ. אנחנו בסה"כ שני חברים, שמנסים ליהנות מכדורסל, שאוהבים אחד את השני ואוהבים תחרות".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...