"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
רשמי: ריק פיטינו חתם בפנאתינייקוס
מאמן המכללות וחבר היכל התהילה יעמוד בפני משימה מורכבת במיוחד – להחזיר את האימפריה היוונית לגדולה • המאמן בן ה-66, הוצג רשמית וכבר הספיק להעביר אימון בכורה
צילום: אי-פי // ריק פיטינו. התקבל באהדה ביוון

רשמי: ריק פיטינו חתם בפנאתינייקוס

מאמן המכללות וחבר היכל התהילה יעמוד בפני משימה מורכבת במיוחד – להחזיר את האימפריה היוונית לגדולה • המאמן בן ה-66, הוצג רשמית וכבר הספיק להעביר אימון בכורה

יעקב מאיר
, עודכן

פנאיתינייקוס הודיעה הערב (רביעי) באופן רשמי על מינויו של ריק פיטינו למאמן במקומו של צ'אבי פסקוואל שפוטר בשבוע שעבר.

המאמן בן ה-66, חבר בהיכל התהילה של הכדורסל משנת 2013, מגיע לראשונה בקריירה לכדורסל האירופי ויעמוד בפני משימה מורכבת במיוחד – להחזיר את האימפריה היוונית לגדולה.

כבר בשעות הצהריים נחת פיטינו בשדה התעופה באתונה והתקבל על ידי אוהדים ועיתונאים רבים ומאוחר יותר הוצג באופן רשמי. לאחר מכן נכנס לאימון ראשון עם שחקניו ומשחק הבכורה שלו יהיה ביום שישי באואקה מול צסק"א מוסקבה.

האמריקני זכה פעמיים באליפות המכללות והגיע חמש פעמים למעמד הפיינל פור. בניסיון היחיד שלו באן.בי.אי הוא נכשל ועד היום נחשב לאחד האנשים השנואים על אוהדי בוסטון סלטיקס. ב-2015 הדריך לזמן קצר גם את נבחרת פורטו ריקו.

רק בחודש ספטמבר הודיע פיטינו כי ככל הנראה סיים את קריירת האימון, שנה לאחר שפוטר מאוניברסיטת לואיוויל אותה אימן במשך 16 שנים בעקבות גיוס שחקנים בצורה בלתי חוקית. אך כנראה שהאתגר המעניין - וכנראה גם הכסף הגדול - משכו אותו לחזור למגרשים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...