"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פיניקס הדהימה את גולדן סטייט

הסאנס, מנמושות הליגה, הגיעו לאולם הביתי של הווריורס וחגגו 111:115 בלתי נתפס על האלופה • דווין בוקר הצטיין עם 37 נקודות • מילווקי מעדה בסן אנטוניו 121:114 • פילדלפיה השתוותה לאינדיאנה אחרי שגברה עליה 89:106

,עודכן
בוקר מפיניקס דורס את תומפסון מגולדן סטייט // צילום: USA TODAY Sports // בוקר מפיניקס דורס את תומפסון מגולדן סטייט

גולדן סטייט (45:21) -פיניקס (52:16) 115:111.אין כאן טעות. אחת הקבוצות הגרועות ביותר בליגה הגיעה לאולמה של האלופה וגברה עליה, בצדק. מה זה אומר על הווריורס? אולי שהתואר לא בטוח בכיס.

על הנייר, זה אמור היה להיגמר בטיול ביתי קליל של גולדן סטייט. גם הרבע הראשון העיד על כך, כשבסיומו המארחת הובילה 16:29. מה קרה לאחר מכן? קשה להסביר.

כבר ברבע השני התהפכו היוצרות. פיניקס קלעה בו 40 נקודות והצליחה לצמצם את המינוס לנקודה בלבד. גולדן סטייט נלחצה, ההכרעה עברה לרבע האחרון, שבו האורחת ניצחה 31:36 והשאירה את כולם פעורי פה.

תירוצים לאלופה אין. כל ארבעת כוכביה המשמעותיים שיחקו ופתחו בחמישיה, אבל משהו לא עבד ובסאנס זיהו את נקודות התורפה כדי להפתיע. קליי תומפסון הוביל את סוללת הכוכבים עם 28 נקודות, דוראנט הוסיף 25 וסטף קרי היה מספיק ורסטילי, למרות שקלע "רק" 18 נקודות לצד 8 אסיסטים. דימרקוס קאזינס היה הבינוני ביותר מביניהם עם 13 נקודות ו-5 ריבאונדים.

מנגד, בפיניקס, ראינו את דווין בוקר זוהר ממש. הוא צלף - 37 נקודות, נלחם מתחת לסל - 8 ריבאונדים, ועזר לחבריו להיראות טוב יותר, בין השאר עם 11 אסיסטים. קלי אוברה הוסיף 22 נקודות למנצחת, שקטעה רצף של 18 הפסדים לווריורס.

סן אנטוניו (29:38) - מילווקי (17:50) 114:121.הספרס אמנם כבר לא קבוצה שמאיימת על התואר, אבל כבוד עצמי עדיין יש לה, וכשהיא מוצאת את ההזדמנות היא עוקצת גם את המובילות של הליגה. תשאלו את הבאקס.

האורחים הבינו מהר מאוד שמחכה להם ערב קשוח, גם אחרי שהובילו 25:32 בסיום הרבע הראשון, שאחריו הגיעה בהדרגתיות החזרה של סן אנטוניו לעניינים, עד לניצחון.

אנטטוקומפו בתוך היער של סן אנטוניו. מילווקי הלכה לאיבוד // צילום: אי.פי

זה היה קרב אישי בין למרכוס אולדריג' של הספרס, שקלע 29 נקודות וקטף 15 ריבאונדים, לבין יאניס אנטטוקומפו של הבאקס שהחזיר עם 27 נקודות ו-13 ריבאונדים. כמו במשחק, גם בקרב האישי, עיניכם רואות, הניצחון היה בצד של סן אנטוניו. גם הכינור השני של הספרס היה איכותי יותר, כשדמאר דרוזן צלף 28 נקודות מול 21 של אריק בלדסו.

פילדלפיה (25:42) - אינדיאנה (25:42) 89:106.קרבות המיקום במזרח קיבלו תוספת מתח לאחר שהסיקרס אירחו וניצחו את הפייסרס והשתוו להם במאזן.

פילי התעוררה אמנם רק במחצית השניה, אבל זה הספיק לניצחון ברור. הנתון המעניין הוא ההתקפה הנעלמת של אינדיאנה ככל שהמשחק התקדם, והיא קלעה במחצית השניה 30 נקודות (11 ברבע האחרון) בלבד.

המארחת מרגישה כמובן בטוחה יותר שג'ואל אמביד על המגרש, בריא פחות או יותר, והוא הוביל אותה לניצחון עם 33 נקודות ו-12 ריבאונדים והרבה נוכחות מרתיעה. בויאן בוגדנוביץ' היה היחיד בפייסרס ששיחק בצורה סבירה וקלע 18 נקודות.

דאלאס (39:27) -יוסטון (25:41)94:93.ההפתעה היתה באוויר והחזיקה מעמד עד לרבע האחרון, שם היא ברחה מהידיים של המאבריקס, שראו איך הרוקטס חוגגים ניצחון בשיניים.

דונצ'יץ'. ילד הפלא לא הספיק לדאלאס // צילום: אי.פי

יוסטון הפעם הסתפקה בג'יימס הארדן מנומנם משהו. הוא קלע 20 נקודות באחוזים רעים (28%) ונראה היה שהוא בעיקר מזיק לקבוצתו. זה לא קורה הרבה, אבל הרוקטס הבינו שצריך להסתדר בלעדיו הפעם. אריק בלדסו הוביל עם 26 נקודות, קלינט קאפלה נתן כתף עם 17 נקודות ו-12 ריבאונדים וכריס פול עזר לנווט עם 9 אסיסטים. זה הספיק.

המאבריקס היו מאוד מתוסכלים מול הקהל הביתי, אבל התנחמו בעוד ערב נוצץ של לוקה דונצ'יץ'. ילד הפלא, שכמעט השלים טריפל דאבל, הוביל אותם בנקודות עם 19, בריבאונדים עם 15 ובאסיסטים עם 9.

שאר התוצאות:מיאמי - טורונטו 125:104, דטרויט - שיקגו 108:131, אטלנטה - ניו אורלינס 116:128, ממפיס - אורלנדו 97:105, מינסוטה - ניו יורק 92:103.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר