הלוס אנג'לס לייקרס רשמו הלילה מפלה נוספת כשפסידו 124:123 בשניות האחרונות לניו יורק ניקס אחרי ששחקנה של ניו יורק, מריו הזוניה חסם במהלך האחרון את לברון ג'יימס בדרכו לסל.
"קפאנו" סיפר בסיום קייל קוזמה, הפורוורד של הלייקרס.
הזוניה שנבחר במקום החמישי בדראפט 2015 ע"י אורלנדו ועבר בקיץ האחרון לניו יורק סיפר על המאבק מול לברון ג'יימס, "בכל פעם שהוא קיבל את הכדור ניסית להתיש אותו".
למרות שהפורוורד הקרואטי היה זה שהכריע את המשחק כשעצר את ג'יימס במצב האחרון של הלייקרס, הוא מודע לכך שזה שקבוצתו אפשרה ללברון לקבל את הכדור המכריע לא היה רעיון כל כך טוב כשסיפר לדעתו כמה פעמים ג'יימס היה בצד המנצח כשהמצב המכריע הגיע אליו, "אני מניח שכמה אלפים".
בעקבות ההפסד הלייקרס רחוקים כעת 9.5 משחקים מהמקום המוליך לפלייאוף כשנותרו להם רק 12 משחקים עד תום העונה. כעת נראה כי ג'יימס מתכנן כבר את העונה הבאה עבור קבוצתו, "יהיו הרבה שחקנים חופשיים פנויים הקיץ, אני לא הולך לציין שמות, משום שבכל פעם שאני אומר משהו או שהמועדון אומר משהו על שחקן ספציפי אנחנו נכנסים לצרות. אך תהיה לנו הזדמנות להיות טובים יותר"
אחרי הכל זו לא היתה העונה של לברון ג'יימס, למרות מספרים המרשימים של 27.4 נקודות בממוצע, 8.6 ריבאונדים ושמונה אסיסטים ג'יימס מרבה להתבודד על הספסל של הלייקרס ולא מרבה לתקשר עם חבריו לקבוצה. עם זאת, קוזמה גיבה את חברו לקבוצה כשאמר: "הכדור תמיד הולך לידיים של השחקן הטוב ביותר, אנחנו מנסים לגרום לו לבצע את ההחלטות הטובות ביותר" והוסיף על היחסים המעורערים עם הכוכב: "אנחנו מנסים לחיות עם זה".
למרות פתיחה רעה, הלייקרס היו אלו ששלטו במחצית השניה וכבר היו ביתרון 11 נקודות, שלוש חצי דקות לסיום המשחק (111:122), עם זאת הניקס ניצלו רפיון אצל היריבה ביצעו ריצת 1-13 והשיגו את ניצחון 123:124. "מה שהפריע לי הוא זה שלא הצלחנו לגמור את המשחק" סיפר ג'יימס, "בגלל היצר התחרותי שלי זה מפריע לי שלא עשיתי מספיק מהלכים ברגעים המכריעים. זה מפריע לי שאפילו לא הגעתי למצב זריקה בסיום. ברור שהדברים האלו מפריעים לי".
בהמשך ג'יימס הרגיש לא בנוח בשאלות שהעלו זלזול בניקס, "מה ההבדל בין המאזנים שלנו" אמר, "שתי קבוצות שלא יהיו בפלייאוף, אין שום הבדל".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו