"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"המתלוננת מנסה לסחוט את פורזינגיס"

עורך דינו של הכוכב הלטבי של דאלאס, שמואשם באונס בעת ששיחק בניו יורק, מנסה להדוף את ההאשמות הקשות: "חבל שהמשטרה הדליפה את הפרטים בצורה לא אחראית. המתלוננת ביצעה הונאה בעבר. הכל יתברר בקרוב מאוד"

,עודכן
צילום: אי-אף-פי // קריסטאפס פורזינגיס. מדובר בניסיון סחיטה בלבד?

שמו של קריסטאפס פורזינגיס עלה בימים האחרונים לכותרות בנסיבות מאוד לא נעימות, והבוקר (שלישי) עורך דינו של פורוורד דאלאס, משיב להאשמות החמורות. כזכור, ביום חמישי האחרון התקבלה במשטרת ניו יורק תלונה מאשה שטוענה כי נאנסה על ידי הכוכב הלטבי בשנה שעברה, בשעה ששיחק במדי הניו יורק ניקס.

"כל הסיפור הזה מצוץ מהאצבע, ונולד כתוצאה מהדלפה של המשטרה", הסביר עורך הדין (רונלד ריופלה) של פורזינגיס", חבל שהמשטרה הדליפה את הפרטים בצורה לא אחראית. כאשר כל העובדות יתבהרו, אין ספק שלא יישאר כלום מהתלונה הזאת. הציבור צריך לדעת שהאישה שהתלוננה ביצעה הונאה בעברה. הסיפור לא פשוט כי יש פה ניסיון לסחיטה".

ע"פ הדיווחים, הפאוור פוורווד/סנטר של דאלאס, נחקר על ידי משטרת ניו יורק לאחר שהאישה התלוננה על מקרה אונס שהתרחש בשנה שעברה. לטענת המתלוננת, אחרי האונס היא ופורזינגיס חתמו בעצת עורך דינו על מסמך משותף במסגרתו הלטבי התחייב להעביר לה 68 אלף דולר, למימון לימודיו של בן משפחה בקולג׳.

קריסטאפס פורזינגיס. לטענתו, מדובר ביחסי מין "רגילים" // צילום: אי-פי

עוד דווח כי המתלוננת, שהתגוררה באותו בניין של כוכב הכדורסל, הגיעה לדירתו של הלטבי בשעות הלילה המאוחרות, בין ה-6 ל-7 בפברואר 2018. מדובר בלילה הטרגי בו הלטבי נפצע בצורה קשה בברכו, פציעה ממנה עדיין לא הצליח להתאושש. כך או אחרת, לטענתה יחסי המין הפכו במהרה לאגרסיביים. מנגד, פורזינגיס מתעקש כי יחסי המין היו בהסכמה מלאה.

הפרשה הסתעפה כאשר אדריאן ווז׳נארוסקי מ-ESPN, פרסם כי נמצאו אימיילים ששלחה המתלוננת לניו יורק ניקס, בתקופה לאחר שהותקפה לטענתה. באימיילים נמצאו סימוכין לבקשות של המתלוננת מהקבוצה לעזור לה להגיע לפשרה מול פורזינגיס. עוד דווח כי הסנטר הלטבי לא עמד בהתחייבות, ובעצת עורכי דינו בסופו של דבר לא נשלח שום צ'ק לכיוונה של המתלוננת. כך או אחרת, צפו להתפתחויות עסיסיות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר