"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ניצול הזדמנויות: טורונטו ניצחה את הווריירס 109:123 ועלתה ל-1:2
קוואי לנארד וחבריו ניצלו את ההיעדרות של תומפסון ודוראנט בדרך לניצחון גדול על גולדן סטייט והחזרת הביתיות לקנדה בגמר האן.בי.איי
צילום: איי. פי // סיאקם מול איגואדלה, הלילה

ניצול הזדמנויות: טורונטו ניצחה את הווריירס 109:123 ועלתה ל-1:2

קוואי לנארד וחבריו ניצלו את ההיעדרות של תומפסון ודוראנט בדרך לניצחון גדול על גולדן סטייט והחזרת הביתיות לקנדה בגמר האן.בי.איי

מערכת ספורט היום
, עודכן

טורונטו ניצחה הלילה במשחק מספר 3 של גמר האן.בי.איי את גולדן סטייט, עלתה ליתרון 1:2 בסדרה והחזירה לעצמה את יתרון הביתיות. הראפטורס גברו 109:123 על חניכיו של סטיב קר ונתנו לעצמם ביטחון גדול לקראת המשך הסדרה. לפני פתיחת המשחק התקבל הדיווח שהיה צפוי כי קליי תומפסון לא כשיר למשחק ובעצם פספס את משחק הפלייאוף הראשון בקריירה שלו אחרי 120 הופעות רצופות. בתוספת החיסרון של קווין דוראנט שנעדר עוד מאמצע סדרת חצי הגמר, הווריורס התקשו להתמודד עם הקנדים. 47 נקודות של סטף קרי לא עזרו לגולדן סטייט לנצח.

ואן פליט צולף שלשה, הלילה בקליפורניה // צילום: איי.אף.פי

טורונטו פתחה את המשחק בצורה מצויינת וכבר הובילה 7:15. קרי לקח על עצמו אחריות, צלף שלשה והוריד ל-19:12. הכוכב הגדול של קר קלע ברבע הראשון 17 נקודות אבל טורונטו המשיכה לשמור על יתרון עם 29:36. בתחילת הרבע השני קרי ירד לנוח וטורונטו עלתה ליתרון דו ספרתי בדרך ל-38:50. לאורי קלע שתי שלשות ולמחצית הקבוצות ירדו בתוצאה 52:60 לקנדים.

סטף מאוכזב. 47 נקודות שלו לא עזרו לווריירס לנצח // צילום: איי.אף.פי

טורונטו פתחה טוב את המחצית השנייה בניגוד למשחק מספר 2 וקלעה 6 נקודות ושמרה על היתרון שלה כל הזמן. סטף המשיך לצלוף והשאיר את קבוצתו בעניינים. קוואי קבר שלשה חשובה והעלה ל-71:83. דני גרין הפציץ 2 שלשות רצופות שהעלו את הראפטורס ליתרון שיא של 14 נקודות, 75:89. כאשר הרבע נגמר בסופו של דבר ב-83:96 לאורחים. ברבע ה-4, , הווריירס פתחו עם 6 נקודות אבל איבקה קם מהספסל, תרם 5 נקודות ועזר לחבריו. סטף ששבר שיא פלייאוף אישי המשיך להילחם אבל לאורי צלף שלשה והראפטורס התקרבו לניצחון. חניכיו של סטיב קר ניסו להילחם עד הסוף אבל לא הצליחה לעשות את זה וטורונטו ניצחה בסופו של דבר 109:123.

לאורי מול ליבינגסטון, הלילה באורקל ארנה // צילום: איי.אף.פי

לאונרד הוביל את קלעי טורונטו עם 30 נקודות, 7 ריבאונדים, 6 אסיסטים וצמד חטיפות וחסימות. לאורי סייע לו עם 23 ו-9 אסיסטים, גרין וסיאקם הוסיפו 18 כל אחד, גאסול סיפק 17 נקודות ו-7 כדורים חוזרים. ואן פליט הוסיף 11 ואיבקה תרם 6 נקודות משלו.

אצל גולדן סטייט סטף סיים כאמור 47 נקודות, 8 ריבאונדים, 7 אסיסטים ו-2 חטיפות. דריימונד גרין סיים עם 17 נקודות, איגודאלה עם 11.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...