"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"לברון יוותר על גופיה מס' 23 בשביל דייויס"

לפי דיווח באתר "יאהו ספורטס", כוכב הלייקרס החליט לוותר על הגופיה שלו לטובת אנתוני דייויס, ועשוי לחזור לגופייה מס' 6 איתה לקח אליפות במיאמי

,עודכן
צילום: אי.אף.פי // ג'יימס ודייויס. יעשו העברת בעלות לגופייה

מה לא עושים בשביל לשמח חבר חדש בקבוצה? לפי דיווח שהתפרסם הערב ב"יאהו ספורטס", החליט כוכב לוס אנג'לס לייקרס, לברון ג'יימס, לוותר על גופיה מספר 23 ולתת אותה למצטרף החדש למועדון, אנתוני דייויס.

דייויס, שהגיע זה מכבר ללייקרס בטרייד הכי גדול עד כה של הקיץ מניו אורלינס, ישמור על המספר איתו שיחק במדי הפליקאנס, ואילו ג'יימס עשוי לחזור לגופיה מס' 6, איתה שיחק במיאמי ואותה הצעיד לאליפות.

יש כמה מספרים שכבר אי אפשר להשתמש בהם במדי הלייקרס, שכן שאחרי שכוכבים גדולים פרשו, החליטו "להפריש" גם את החולצות שלהם. כמו למשל מג'יק ג'ונסון והמספר 32, קארים עבדול ג'באר והמספר 33, ומספרים נוספים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר