"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בולטים בנוכחותם
למרות שכוכבים רבים ייעדרו מהמונדובאסקט, עדיין יש שמות גדולים שיכולים לגנוב את ההצגה • יעקב מאיר מסמן חמישה בולטים
צילום: Gettyimages // ווקר. המבוגר האחראי של ארה"ב

בולטים בנוכחותם

למרות שכוכבים רבים ייעדרו מהמונדובאסקט, עדיין יש שמות גדולים שיכולים לגנוב את ההצגה • יעקב מאיר מסמן חמישה בולטים

יעקב מאיר
, עודכן

יאניס אנטטוקומפו (יוון) - פורוורד, בן 24, 2.11 מ', מילווקי באקס

השחקן הכי טוב בטורניר מגיע דווקא מהנבחרת היוונית, שלמרות ההיסטוריה העשירה והמפוארת שלה - זכתה במדליה אחת בלבד באליפות העולם (כסף ב־2006). הכוכב, שהוביל את מילווקי לגמר המזרח

באן.בי.אי, יכול לשחזר את ההצלחה ולסחוב את נבחרתו לאחד משלושת המקומות הראשונים. במשחקי ההכנה אפשר היה לראות שקשה עד בלתי אפשרי לעצור אותו.

גובר. שחקן ההגנה המצטיין באן.בי.אי שנתיים ברצף // צילום: אי.פי

ריקי רוביו (ספרד) - רכז, בן 28, 1.93 מ', פיניקס סאנס

במשחק ההכנה מול ארגנטינה קבע הרכז את שיא הקריירה שלו במדים הלאומיים (25 נקודות). בהיעדרם של כמה שחקנים משמעותיים, וכשמארק גאסול ישחק פצוע, הכל יקום וייפול על הכתפיים של רוביו. אם ישמור וימסור כמו שהוא יודע, ובעיקר ינהיג את חבריו, "לה רוחה" תחזור לפודיום לראשונה מאז 2006.

ניקולה יוקיץ' (סרביה) - סנטר, בן 24, 2.09 מ', דנבר נאגטס

סרביה היתה המרשימה ביותר בתקופת ההכנה, ואף עקפה את ארה"ב בדירוג הכוח של פיב"א. מי שיכול לעשות עבורה את ההבדל בין עוד טורניר טוב למדליית זהב ראשונה מאז הפרידה ממונטנגרו הוא הסנטר המוכשר, שבעונה שעברה הפך לאחד הגבוהים הטובים בעולם. לעזרתו יגיעו בוגדאנוביץ' ובייליצה, שיפתחו את הצבע וימנעו שמירות כפולות.

קמבה ווקר (ארה"ב) - גארד, בן 29, 1.85 מ', בוסטון סלטיקס

עם חוזה מקסימום בבוסטון וכשבאמתחתו שלוש בחירות רצופות למשחק האולסטאר, הגארד נמוך הקומה מגיע כדי להראות שהוא מסוגל להוביל קבוצה לזכייה בתואר. דונובן מיטשל וג'ייסון טייטום אולי מוכשרים ומבטיחים יותר, אבל במצב הנוכחי, ווקר הוא הכוכב והמבוגר האחראי של פופוביץ'. כישלון אישי וקבוצתי יכתים את הקריירה שלו ושל חבריו.

גובר. אם ה"לה רוחה" יחזרו לפודיום, זה יהיה הרבה בזכותו // צילום: אי.פי

רודי גובר (צרפת) - סנטר, בן 27, 2.15 מ', יוטה ג'אז

גם אם מישהו יצליח לעבור את הגארדים והפורוורדים האתלטיים של צרפת, מתחת לסל הוא ייתקל בשחקן ההגנה המצטיין בשתי העונות האחרונות באן.בי.אי, ובמוטת הידיים העצומה שלו. בפברואר פרץ גובר בבכי לאחר שלא נבחר לאולסטאר, והרגיש לא מוערך על ידי האוהדים והפרשנים. הגעה לגמר תהיה התשובה הטובה ביותר עבור המפקפקים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...