"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
שחורציאניטיס: "כשהייתי במכבי לקחתי כדורים"
הסנטר היווני חשף בראיון באתר היורוליג בעיות נפשיות מהן סבל בימיו אצל הצהובים לאחר הזכייה ב-2014: "שמחתי על הזכייה, אבל יכולתי להתמודד טוב יותר, הסתגרתי בתוך עצמי ולקחתי כדורים כדי להירדם"
סופו במדי מכבי. דופק 200 | צילום: אלן שיבר

שחורציאניטיס: "כשהייתי במכבי לקחתי כדורים"

הסנטר היווני חשף בראיון באתר היורוליג בעיות נפשיות מהן סבל בימיו אצל הצהובים לאחר הזכייה ב-2014: "שמחתי על הזכייה, אבל יכולתי להתמודד טוב יותר, הסתגרתי בתוך עצמי ולקחתי כדורים כדי להירדם"

מערכת ספורט היום
, עודכן

בפעם האחרונה שמכבי תל אביב זכתה ביורוליג, סופוקליס שחורציאניטיס, הסנטר היווני היה בשיאו. למרות המשקל הגדול שסחב עימו, סופו סיפק יכולת נהדרת וסייע לצהובים לקטוף את התואר החשוב ביותר באירופה. היום (חמישי) הוא התראיין לאתר היורוליג כחלק מדיון על בריאות הנפש בספורט, וסיפר במפתיע על קשיים נפשיים שחווה.

סופו סיפר בראיון: "מכבי הצליחה, כולם היו טובים וגם אני, אבל חוויתי הרבה בעיות. היו לי הפרעות שינה ולא התמודדתי עם הסיטואציה בצורה טובה. שמחתי על הזכייה, אבל יכולתי להתמודד טוב יותר. הסתגרתי בתוך עצמי ולקחתי כדורים כדי להירדם. זה התחיל לי ביוון ונמשך ביתר שאת בישראל. אני זוכר שאחרי משחק שהפסדנו, בתקופה שאחרי לידת בתי, נעלתי את עצמי בחדר כדי שלא אגיע למצב שאני מתפרץ על האנשים שאני אוהב".

עוד סיפר הענק היווני: "היו זמנים שחשבתי שאני צריך להפסיק לשחק, להיות מחוץ לכדורסל ולהיות עם המשפחה שלי. קשה לכולם לדבר על הבעיות האלה, ואלה שאתה יכול לדבר איתם, לא יבינו. צריכים להיות צעדים דרסטיים בנושא של בריאות הנפש בספורט כדי שהמצב ישתנה. אני לא מאמין שזה יקרה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...