אורן עמיאל עשוי שלא להמשיך בעונה הבאה בנימבורק, כך נודע לראשונה ל"ישראל היום". המאמן הישראלי שעבד במועדון הצ'כי כבר תשע עונות כעוזר מאמן של ננו גינזבורג וכמאמן ראשי, סיים את חוזהו לאחרונה ונכון לעכשיו כלל לא ברור האם יישאר לעונה נוספת.
מגפת הקורונה גרמה למשבר כלכלי גדול בכל הכדורסל האירופי והתקציבים צפויים לרדת משמעותית, כולל גם תקציבה של הקבוצה הגדולה בצ'כיה, וצפויות להיות השפעות משמעותיות על רמת התנאים ואיכות הסגל בעונה הבאה.
בתקופה האחרונה ניהל עמיאל שיחות עם ראשי המועדון שמעוניינים כי ימשיך, אך נכון לעכשיו המשא ומתן תקוע וספק אם אפשר יהיה לגשר על הפערים. ההערכה היא כי בשבועות הקרובים תתקבל החלטה סופית על ידי שני הצדדים.
מקיץ 2010 עד 2017 שימש עמיאל כעוזרו של גינזבורג בנימבורק, עם הפסקה של עונה אחת (2013/14) בה עבד כעוזרו של בראד גרינברג בהפועל ירושלים, ובשלוש העונות האחרונות שימש כמאמן הראשי של הקבוצה. בעונה החולפת גילתה הקבוצה יכולת שיא, השיגה תוצאות מרשימות ונחשבה לאחת הפייבוריטיות לזכייה בליגת האלופות בכדורסל.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
