"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קלאת'יס לבארסה, שנגלייה לצסק"א

היווני בן ה-31 נפרד מפנאתינייקוס אחרי שמונה עונות • הגאורגי עזב את באסקוניה, איתה זכה העונה באליפות ספרד

,עודכן
שנגלייה (ימין). החתמה מרשימה לצסק"א // צילום: מתוך אינסטגרם // שנגלייה (ימין). החתמה מרשימה לצסק"א

שתיים מההעברות הגדולות של הקיץ ביורוליג יצאו היום לפועל באופן רשמי.

הרכז היווני ניק קלאת׳יס, סמל גדול בפנאתינייקוס, חתם בברצלונה לשלוש שנים. השחקן בן ה-31 היה מלך האסיסטים של היורוליג עד עצירתו בחודש מרץ. הוא שיחק בפאו שמונה עונות בשתי קדנציות וזכה איתה פעם אחת ביורוליג ובעוד שש אליפויות יוון. מדובר ברכש גדול מאוד למאמנה החדש של בארסה, שרונאס יאסיקביצ'יוס.

צסק״א מוסקבה החתימה את הפורוורד הגאורגי טורניקה (טוקו) שנגלייה לשלוש עונות. גם שנגלייה בן ה-28 עוזב מועדון אחרי תקופה ארוכה. הוא נפרד מבסקוניה אותה הוביל הקיץ לאליפות ספרד אחרי שש עונות והיה קפטן הקבוצה. על פי דיווחים באירופה, צסק"א שילמה לספרדים מיליון יורו תמורת שחרור של השחקן.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר