"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
קמפאסו בדרך לאן.בי.אי, ווילבקין יגיע לריאל?
בספרד דיווחו כי הרכז הארגנטינאי הודיע לבלאנקוס על רצונו לעזוב לליגה הטובה בעולם כשמינסוטה ודאלאס מחזרות אחריו • גארד מכבי ת"א יגיע למדריד במקומו?
צילום: מתוך טוויטר // קמפאסו. הליגה הטובה בעולם קוראת לו

קמפאסו בדרך לאן.בי.אי, ווילבקין יגיע לריאל?

בספרד דיווחו כי הרכז הארגנטינאי הודיע לבלאנקוס על רצונו לעזוב לליגה הטובה בעולם כשמינסוטה ודאלאס מחזרות אחריו • גארד מכבי ת"א יגיע למדריד במקומו?

מערכת ספורט היום
, עודכן

ב"מארקה" הספרדי דיווחו היום (ד') כי כוכב ריאל מדריד, פקונדו קמפאסו, הודיע לראשי המועדון על כוונתו לעזוב הקיץ לליגה הטובה בעולם ובספרד מדווחים כי מינסוטה ודאלאס נחשבות למועמדות מובילו להחתימו.

מדובר במהלך סבוך כלכלית, שכן סעיף השחרור של הארגנטינאי עומד על שישה מיליון יורו, בעוד לקבוצות האן.בי.אי יש אפשרות לשלם עד 750 אלף יורו עבור "דמי שחרור". את הסכום שאמור להיות מושלם על ידי השחקן עצמו, מתכננת ריאל מדריד להקצות לרכז בכיר, ובתקשורת הספרדית ממשיכים להזכיר את שמו של כוכב מכבי ת"א סקוטי ווילבקין.

השבוע התעסקו בהרחבה ב"מארקה" במצבו של גארד הצהובים. "סקוטי ווילבקין הוא אחד השחקנים היחידים שמסוגלים להחליף את פקונדו קמפאסו במידה ויחליט בקרוב לעבור לשחק באן.בי.איי", נכתב שלשום, "במקביל נראה שיהיה מאוד קשה להוציא אותו מתל אביב. ווילבקין מאוד הרשים העונה עם אחוז הצלחה של 43.5% מהשלוש. הוא בדיוק סוג השחקן שריאל מדריד מחפשת. ההתאמה פה אמורה להיות מושלמת".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...