"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דוק ריברס: "אני מאוהב בלוקה"
אחרי שקבוצתו הדיחה את דאלאס, מאמן הקליפרס החמיא לכוכב היריבה: "זה רק התעצם אחרי הסדרה הזו" • מרכוס מוריס הגיב על התקרית עם דונצ'יץ': "אל תתבכיין"
צילום: EPA // ריברס ודונצ'יץ'. "מאוהב בו"

דוק ריברס: "אני מאוהב בלוקה"

אחרי שקבוצתו הדיחה את דאלאס, מאמן הקליפרס החמיא לכוכב היריבה: "זה רק התעצם אחרי הסדרה הזו" • מרכוס מוריס הגיב על התקרית עם דונצ'יץ': "אל תתבכיין"

יעקב מאיר
, עודכן

משחקי פלייאוף האן.בי.אי נמשכו הלילה (בין ראשון לשני) ובמוקד עמד הניצחון של הקליפרס 97:111 על דאלאס שהשלים עבורם 2:4 בסדרה ועלייה לחצי גמר המערב.

את הכותרות כמובן תפס כוכב המפסידה לוקה דונצ'יץ' שסיפק עוד משחק אדיר וסיים סדרה "ג'ורדנית". הכוכב הסלובני הצעיר הוא השחקן הראשון בתולדות האן.בי.אי שמסיים את הפלייאוף הראשון שלו עם ממוצעים של מעל 30 נקודות, מעל 8 ריבאונדים ומעל 8 אסיסטים. כמו כן, הוא השני בהיסטוריה (קדם לו ווילט צ'מברליין האגדי) שקולע מעל 40 נקודות בשניים מארבעת משחקי הפלייאוף הראשונים שלו.

כמיטב המסורת האמריקנית, המספרים לא נגמרים, אבל ניתן את רשות הדיבור למאמנו ריק קרלייל, אלוף אן.בי.אי לשעבר ואחד שמבין דבר או שניים בכוכבים: "אני נמצא בליגה הזו יותר מ-35 שנה והוא אחד השחקנים הכי קשוחים שנתקלתי בהם. הוא כישרון עצום ורק הולך ומשתפר בכל יום שעובר. בעונה שעברה הוא היה רוקי העונה, והעונה הוא מועמד ראוי לתואר השחקן המשתפר. אני מאמין שהוא יגיע לשנה הבאה עוד יותר טוב, עם נשק חדש - כמו מג'יק וג'ורדן שהביאו משהו חדש מדי קיץ".

גם מאמן הקליפרס דוק ריברס החמיא ("אני מאוהב בו, וזה התעצם עוד יותר אחרי הסדרה הזו"), אבל שחקנו מרכוס מוריס שהורחק אחרי עבירה ברוטאלית שביצע על דונצ'יץ' והייתה המשך ישיר לניסיון המכוון שלו לפצוע את הכישרון הצעיר במשחק מס' 5 לא פרגן.

דונצ'יץ' אמר על האירוע: "אני ממש מקווה שהוא לא ניסה לפצוע אותי בכוונה במשחק הקודם, אבל אחרי העבירה שעשה היום, אתם כבר יודעים מה אני חושב. אני לא רוצה להתמודד עם שחקנים מהסוג הזה". מוריס הגיב כשכתב באינסטגרם: "אל תתבכיין".

מוריס ודונצ'יץ' בעבירה שהובילה להרחקה // צילום: AFP
מוריס ודונצ'יץ' בעבירה שהובילה להרחקה // צילום: AFP

הסדרה המרתקת ביותר היא בין דנבר נאגטס שניצחה 107:119 את יוטה ג'אז והשוותה ל-3:3 בדרך למשחק שביעי ומכריע.

הכוכב הבלתי מעורער בסדרה ואולי השחקן בכושר הכי טוב היום בליגה הוא ג'מאל מארי שצלף 50 נקודות והפך לשחקן הראשון מאז אלן אייברסון ב-2001 שקולע מעל 40 נקודות בשלושה משחקי פלייאוף רצופים.

הקנדי האדיר שעומד על ממוצע של 47.3 נקודות בשלושת המשחקים האחרונים (57.4 אחוזים מחוץ לקשת בסדרה), התפרק בראיון לאחר משחק ופרץ בבכי סרטון שהפך ויראלי.

"אני רק רוצה לנצח. בחיים, אתה צריך למצוא דברים שהם שווי ערך עבורך, שאתה תילחם עבורם. אנחנו מצאנו משהו ששווה להילחם בשבילו כיחידה אחת", אמר מארי שהתכוון לאלימות של המשטרה נגד הקהילה האפרו-אמריקנית וגם לובש נעליים עם פרצופיהם של מספר שחורים שנהרגו בשל אלימות משטרתית.

ג'מאל מארי. כושר מדהים // צילום: AFP
ג'מאל מארי. כושר מדהים // צילום: AFP
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...