"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

למרות שנמצא חיובי: לוברן ישוב לאימונים?

אחרי בדיקה חיובית ביום רביעי, הסנטר של ז'לגיריס קובנה נמצא שלילי בשתי בדיקות נוספות, ועשוי לחזור להתאמן עם הקבוצה בכפוף לאישור הרשויות בליטא

,עודכן
לוברן (מימין) מול סלוקאס, צילום: EPA

גם זה קורה. הסנטר הצרפתי של ז׳לגיריס קובנה ז׳ופרי לוברן, שנמצא חיובי לקורונה, עשוי לשוב לאימונים.

מאז הבדיקה החיובית שביצע ביום רביעי, השחקן ערך עוד שתי בדיקות שבהן נמצא שלילי. החזרה לפעילות אינה אוטומטית והיא תלויה באישור רשויות הבריאות בליטא אליהן פנתה הקבוצה.

ז'לגיריס ניצחה אתמול במוסקבה את חימקי 70:84 במשחק שנדחה מיום שישי, בגלל נדבקי קורונה אצל היריבה הרוסית. חימקי הופיעה למשחק עם 8 שחקנים בלבד, ללא חמישה נדבקים, שחקן שנמצא בבידוד ועוד שני פצועים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר