חמישיות אולסטאר ה-NBA: לברון ג'יימס וקווין דוראנט קפטנים, וויגינס בפנים

שמות השחקנים שיעלו על הפרקט למשחק הנוצץ ב-20 בפברואר פורסמו וכללו גם הפתעות • פורוורד גולדן סטייט בחמישיית המערב, לוקה דונצ'יץ נשאר בחוץ • הפרטים בפנים

לברון ג'יימס. קפטן המערב, צילום: AP

במקביל לשני המשחקים שנערכו הלילה (בין חמישי לשישי), ב-NBA פרסמו רשמית את חמישיות המערב והמזרח למשחק האולסטאר הנוצץ שיתקיים ב-20 בפברואר בקליבלנד.

באופן לא מפתיע, לברון ג'יימס וקווין דוראנט נבחרו להיות הקפטנים בשני הצדדים. אך עם זאת, דוראנט הפצוע עדיין בספק, ומי שעשוי להחליפו הוא כוכב האלופה מילווקי, יאניס אנטטוקומפו, שכבר נמצא בחמישיית המזרח.

שם שכן מפתיע שנמצא שם הוא זה של פורוורד גולדן סטייט, אנדרו וויגינס שנבחר לחמישיית המערב. וויגינס נותן עונה סולידית ולא מצטיין באופן מיוחד ובחירתו לצד שאר הכוכבים מעורר תהיות. מי שכן יהיה לראשונה ודווקא מצדיק את בחירתו - הוא ג'ה מוראנט, הכוכב הגדול של ממפיס. אכזבה צפויה היא זו של לוקה דונצ'יץ', שנדחק החוצה. 

חמישיית המערב:

סטף קרי
ג'ה מוראנט
לברון ג'יימס
ניקולה יוקיץ'
אנדרו וויגינס

חמישיית המזרח:

דמאר דרוזן
טריי יאנג
קווין דוראנט
ג'ואל אמביד
יאניס אנטטוקומפו

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
אנדרו וויגינס. מפתיע, צילום: גטי אימג'ס,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר