אחרי שני הפסדים רצופים, כולל אחד למיאמי, וושינגטון וויזארדס (5:11) שבה הלילה למסלול הניצחונות עם 100:103 על אותה מיאמי היט (6:11), בעזרת ריצה גדולה במאני טיים שמחקה פיגור של 16 נקודות ברבע השלישי.
דני אבדיה אמנם לא פתח בחמישייה של הוויזארדס אך שיחק 27 דקות, שבהן קלע 8 נקודות (3 מ-7 לשתיים, 0 מ-1 לשלוש, 2 מ-2 מקו העונשין), קטף 5 ריבאונדים, מסר 4 אסיסטים והוסיף חטיפה אחת.
🎥תקציר אבדיה בניצחון על מיאמי: 8 נקודות (3 מ- 7 מהשדה, 0 מ- 1 מהשלוש, 2 מ- 2 מהקו), 5 ריב', 4 אס' וחטיפה pic.twitter.com/NUuGuu1Ru3
— Washington Wizards 🇮🇱 (@washwizardsil) November 21, 2021
מי שהוביל את וושינגטון הוא בראדלי ביל, שקלע 21 נקודות למרות ערב קליעה חלש מחוץ לקשת (1 מ-7 לשלוש). הגארד קיבל סיוע מספנסר דינווידי וקנטביוס קולדוול-פופ, שקלעו כל אחד 16 נקודות והובילו את הריצה שהחזירה את היתרון לוויזארדס לקראת הסיום הדרמטי.
בצד השני, ג'ימי באטלר סיים כקלע המוביל עם 29 נקודות, טיילר הירו הוסיף 20 נק', באם אדבאיו תרם 15 ופי.ג'יי טאקר 14.
תקציר השלשות המכריעות של קלדוול-פופ ודינווידי שבשלב מסוים ברבע האחרון קלעו יחד 18 נקודות רצופות pic.twitter.com/A3JtL5szqw
— Washington Wizards 🇮🇱 (@washwizardsil) November 21, 2021
המשחק הבא של דני אבדיה וחבריו יהיה בלילה שבין שני לשלישי כאשר יארחו בקפיטל וואן ארנה את שארלוט הורנטס (02:00).
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו