דני אבדיה, שנפצע באמצע העונה שעברה, חייב להרשים את המאמן החדש ווס אנסלד ג'וניור כדי לחזור לעניינים בוושינגטון וויזארדס, שצירפה הקיץ את קייל קוזמה וקנטביוס קולדוול פופ והעלתה את רמת הקושי של המשימה.
גם דאוויס ברטאנס ורוי האצ'ימורה, שגם משחקים לעיתים בעמדות הפורוורד, והבחירה של הוויזארדס בקורי קיספרט בדראפט עשויים לשבש את התוכניות של אבדיה. בארה"ב ניסו לנתח את הסיכויים של הישראלי להתמודד מול המצב הבעייתי שאליו נקלע. בבלוג BulletsForever, שמסקר את הוויזארדס, נכתב: "קיים סיכון שדני אבדיה יידחק מחוץ לרוטציה".
"לוויזארדס יש את הגמישות הנדרשת עכשיו", הוסיפו בנוגע לאפשרות מעבר של אבדיה בטרייד, "יש לה את העומק ואת הסגל כדי להרכיב תמונה מעניינת שתכלול את אבדיה או האצ'ימורה לצד שחקן נוסף ובחירות דראפט כדי לצרף כוכב".
עם זאת, בבלוג סייגו: "יש גם את האפשרות שוושינגטון תמשיך עם אותו סגל ותחפש במקביל החתמות נקודתיות יותר".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
